Džínsy: Naj voľba pre dokonalý zadoček!

Ktorá z nás by nechcela mať dokonalý zadoček?!  Je jasné, že je to jeden z najväčších pútačov pohľadov, a preto je dôležité, čo máme na sebe oblečené. Krásny pevný zadoček vedia asi najlepšie vytvarovať džínsy, ale nie hocijaké.

 

Inovácia pre naj zadoček
Určite ste už počuli o džínsoch s push up efektom, ktoré zdvíhajú zadoček, o džínsoch, ktoré opticky zoštíhľujú a predlžujú nohy, či skrývajú bruško. Okrem týchto už klasických vylepšení  je tu nová inovácia, ktorou sa v tomto období hrdí značka Marks & Spencer. Džínsy, ktoré obsahujú túto inováciu majú označenie Sculpt & Lift Jeans a ich hlavou úlohou je práve vyformovať dokonalé pozadie.

Formujú, aj zdvíhajú
Dosahujú to tým, že zadoček formujú a zdvíhajú zároveň. Výhodou je skvelý – pevný, a pritom pružný materiál, ktorý zabezpečuje stály tvar. Podľa výrobcu v nich budeme mať perfektný zadoček aj po mnohých praniach – nezmenia svoju veľkosť, ani kvalitu. Skvelý efekt podporuje aj dômyselné prešitie a správne umiestnené vrecká.

Netypické šaty
Rifle s inovatívnym riešením sú v troch rôznych strihoch a viacerých farebných prevedeniach, a tak nie je problém z nich vybrať. Ak chceme byť trendy, nemusíme však zostávať len pri džínsových nohaviciach. Čo takto netradičné šaty? Zaujímavou novinkou spomínanej značky je model, ktorý je výnimočný tým, že sa dá nosiť na päť rôznych spôsobov. Nazýva sa Multiway Dress.

Netvarujú, ale pútajú
Ak nás netrápi postava a uprednostňujeme skôr trendové novinky vo vzhľade ako v schopnostiach nohavíc tvarovať telo, určite si vyberiete z ďalších zaujímavých strihov, ktoré nájdete na fotografiách. Napríklad úplne úzke džínsy zo vsadkou zo svetlejšej rifľoviny v oblasti kolien a výraznými zipsami. Každá dáma ocení skvelú kombinačnú funkciu úzkych bielych džínsov. Športovejšie typy isto dajú prednosť svetlomodrým rifliam s melírovanou farebnosťou. Na voľné chvíle sú stále trendy rifle ošúchaného vzhľadu s efektom roztrhaných a zašitých dier a dierok.

Zo stien na nohavice
Zaujímavou novinkou sú aj rifľové nohavice s ornamentálnymi vzormi tón v tóne. Nájdeme ich napríklad v ponuke značky Gate. Najmódnejšie vzory nám môžu trošku pripomínať staré časy, keď „leteli“ valčekové maľovky na stenách interiérov. Dnes veľmi podobné motívy „letia“ na oblečení, a to najmä na nohaviciach. Špeciálne vyniknú na džínsoch.

Nielen modré, biele, čierne
Módu úzkych rifľových nohavíc podporuje svojimi modelmi aj značka Jennyfer. Tu okrem klasických jednoduchých džínsov nájdeme aj výraznejšie modely so zipsami, a tiež rôznofarebné prevedenia. Hitom sú aj čiernobiele melírované rifle, či rifle s batikovým vzorom. I keď stále vedú úzko strihané rifle, pomaly sa na výslnie zakrádajú nohavice s rovným, či dokonca rozšíreným strihom. Na ich plný návrat, si však budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Foto: Marks & Spencer, Gate, Jennyfer

-sz-

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach