Neverte všetkému, čo o vás hovoria

London RoadJohannu vníma okolie ako vypočítavú zlatokopku, ktorá sa ochotne vrhá do postele majetným chlapom a necháva sa vydržiavať. Vlastná matka ju považuje za neschopnú a žalostné je, že Jo, ako ju kamaráti oslovujú, postupne podľahne predsudkom a uverí im. Skrátka, nestojí za nič. Až kým nestretne jeho…

Knižná novinka London Road sa číta sama – je napísaná sviežo, nechýba romantika, humor, trošku erotiky, ale predovšetkým je to príbeh, ktorý vás vtiahne. Hlavnú hrdinku Jo si určite obľúbite – málokto prežil také peklo a dokázal tu byť aj napriek tomu pre iných.

Johanna naozaj nikdy nemyslela na seba. Pracuje v bare a snaží sa, aby sa jej nikto nedostal pod kožu. Pomery v jej rodine nie sú ideálne, matka jej neustále opakuje, že je nula a okolie ju vníma ako vypočítavú mrchu. Nikto však nepátra po tom, prečo tak pôsobí a čo je za tým. Pravdou je, že ju prenasledujú zážitky z minulosti a tie ju neraz privádzajú do situácií, ktoré nevyznejú práve najlepšie. No teraz nastal čas dopriať si aspoň kúsok šťastia!

Snaha „nezapliesť sa“ však dostane košom, keď spozná Camerona,  sexi neviazaného barmana a kolegu. Príťažlivý Cam si ale Jo zjavne zaškatuľkoval ako vypočítavú mrchu, a keď sa prisťahuje na London Road do bytu o poschodie nižšie, vyzerá to na poriadnu katastrofu.

Ako sa jej teraz podarí ututlať zahanbujúcu pravdu o matke a potlačiť hriešne myšlienky na drzého, no atraktívneho Cama?

Veď je zadaná!

Preneste sa do Edinburgu v Škótsku a začítajte sa do úryvku z knihy London Road.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach