Sila osudovej príťažlivosti

Sila osudovej príťažlivostiČo keby sme vám poradili, ako si pritiahnuť k sebe nové pravé vzťahy a rozšíriť si okruh priateľov? Poskladajte si šťastie a vnútorný pokoj. A pritiahnite toho pravého partnera. Toto všetko sľubuje nová kniha Sila osudovej príťažlivosti.

Kniha Sila osudovej príťažlivosti vás prostredníctvom jednoduchého štvorstupňového procesu naučí pritiahnuť k sebe chýbajúce časti skladačky, naučí vás rozoznávať karmické vzťahy od darmických, pochopiť, že sme viac než duša, a rovnako vás naučí, ako sa vyvarovať opakovaniu zakorenených neúspešných karmických modelov, ktoré si v sebe nesieme z minulosti.
Prostredníctvom knihy si uvedomíte, že začiatok zmeny musí prebehnúť v našom vnútri, na základe čoho budeme schopní zdokonaliť naše pôvodné vzťahy a získať vzťahy nové. Po jej prečítaní sa dokážeme otvoriť vyššej láske a kráčať svetom vo vnútornej harmónii, ktorá sa prejaví i navonok.

Ak ste unavení zo svojej minulosti, pochybujete o vlastnej hodnote, hľadáte dôvod opakujúcich sa zlyhaní vo vašich životoch, nájdete v knižnej novinke Sila osudovej príťažlivosti všetky potrebné odpovede na svoje otázky. A čo je najdôležitejšie, nájdete i otázky a pocity, ktoré tak dlho spočívali potlačené hlboko vo vašom vnútri.

Pustite sa spoločne s nami do vzrušujúceho dobrodružstva, počas ktorého sa odpútate od viny, nevraživosti a hanby, a centrom vášho života prenikne milosrdenstvo. playmodel.ch

Autorka Cyndi Daleová je medzinárodne uznávaná spisovateľka, prednášateľka, liečiteľka a komerčná poradkyňa. Je prezidentkou organizácie Life Systems Services, prostredníctvom ktorej uskutočnila 35 000 sedení s klientmi.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach