Toto je môj deň!

Dokonalá svadba

Magický deň vašej svadby sa blíži, nervozita stúpa a vy chcete, aby všetko bolo perfektné. Najmä vy aby ste boli dokonalá, veď je to váš deň! Prezradíme vám pár trikov a tipov, ako si ho užiť naplno a bez chybičky.

nevesta

hydrafacial-21. KROK: Pripravte svoju tvár na dokonalosť, buďte jednoducho just perfect!

Ak sa vám na tvári vyhodila nepríjemná vyrážka a vám sa v tej chvíli zdá, že svadba je zničená, nepodľahnite panike. Máme pre vás overený zázrak na počkanie! V USA veľký boom, u nás veľká novinka. Predstavte si, že šibnutím čarovného prútika menom HydraFacial, ktorý v sebe ukrýva kúzlo mnohých kozmetických procedúr, sa vaša tvár opäť stane dokonalou a žiarivou. A v čom je kúzlo? HydraFacial ponúka neinvazívnu rejuvenizáciu pleti najnovšej generácie, ktorá po ošetrení nielenže pôsobí sviežejším, zdravším a mladistvejším dojmom, ale vďaka aplikácii vitamínových sér, peptidov, kyseliny hyalurónovej a ďalších aktívnych látok je aj odolnejšia voči pôsobeniu voľných radikálov, čo výrazne spomaľuje prejavy procesu starnutia a pleti dodáva potrebné látky, ktoré ju úžasne zreparujú. Odporúčané samotnými hollywoodskymi nevestami Beyoncé či Kim Kardashian! A nepovedzte, že na svadbe nevyzerali čarovne!nevesta

2. KROK:  Óóó, šaty, utkané z jahodovej peny… Milé, ale musia byť aj sexi!

Čo sa týka módnych trendov svadobných šiat, je ich nespočetné množstvo. Záleží iba na neveste a jej vkuse. Až v akcii však zistíte, že oveľa ťažšie ako vybrať šaty je nájsť do nich dokonalú podprsenku. Najmä, ak máte odhalený chrbát alebo strih, ktorý odkrýva plecia.samodrziace-pancuchy-vanity-bepon

3. KROK: Pssst! Intímne, ale pohodlné za akýchkoľvek podmienok…

Krátke, dlhé či s nevinným rázporkom – na tom nezáleží, len aby boli biele. Trendy bokom, biela neodmysliteľne patrí k svadbe, tak ako topánky či pančušky. No ak máte dlhú bielu vlečku alebo tortové šaty, klasické pančušky sú trocha nepraktické a nepohodlné. Preto máme skvelý tip, ako s nepohodlím na svadbe vybabrať – kvalitné, biele a sexi „samodržky”, prípadne podkolienky pre nevesty.

4. KROK: Na dlhý a šťastný život si treba pripiť štýlovo a luxusne

Pripíjať si na svoje „áno“ by ste nemali len tak s hocičím! Inšpirujte sa napríklad Miriam Kalisovou a Maťom Šmahelom, ktorí si na svoje „áno“ pripili štýlovo a luxusne pri majáku v Chorvátsku. Čo tak dopriať si trochu súkromia s pánom Božským? A k tomu svadobný šampus? Keďže tento skvost je už aj na Slovensku, nie je to nereálne.  Môžete ho ochutiť tradičnými či exotickými prísadami, ako maliny alebo kardamón. Takže, na dlhý a krásny život!

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach