Dovolenka je aj o kompromisoch

Konečne sa začala letná sezóna dovoleniek a určite sa aj Vy neviete dočkať vytúženého oddychu, no nie v každej domácnosti prebiehajú prípravy tak hladko.

Teoreticky by sme sa s partnerom mali zhodnúť na výbere destinácie, no v širokej ponuke sa určite nájde niekoľko sporov, ktoré treba vyriešiť. Zväčša tak zvažujeme, ktorú krajinu, či oblasť spolu navštívime a čo budeme počas voľna robiť. Najmä muži totiž chcú zažiť aj viac adrenalínu, ako len vylihovať na pláži, či plávať v mori s drobnými rybičkami. Aj keď je jasné, že kvôli nemu zrejme neabsolvujeme dobrodružnú plavbu na jachte po Stredomorí, mali by sme myslieť aj na jeho predstavy o dovolenke. 1000_shutterstock_140999074Veď možno aj Vám by prospela príjemná zmena k nudnému ničnerobeniu, bronz sa dá chytať najlepšie pri nejakej aktivite. Určite aj schladenie v historických pamiatkach a kostoloch prospeje aj Vášmu organizmu.

Vyberať by sme preto mali spoločne, a ak čakáte na ten správny last minute, stanovte si priority vopred, aby ste sa na poslednú chvíľu nehádali, takto nezačína žiadna romantická dovolenka.

Tiež si môžete rozdeliť úlohy. On nech sa postará o auto, spoľahlivé pneumatiky a dobrý stav vozidla sú na nezaplatenie. Na Vás zasa bude nákup kozmetiky a balenie oblečenia. Aby nevznikali ďalšie námety na hádku, skúste radšej svoju kozmetickú výbavu obmedziť. Veď pri mori nepotrebujete všetku kozmetiku, ktorú máte doma. Ochranný šampón sa Vám však určite zíde, no ak ste vždy snívali o bohatej hrive a nekonečne dlhých vlasoch, vyskúšajte aj na dovolenke metódu clip in vlasov, ktorá Vám dodá nové sebavedomie. Nie všetky Vaše problémy vyriešite takto jednoducho. Menší dekolt je stále častejším problémom, ktorý vyriešia len silikónové implantáty, viac na krajsieprsia.sk.

Váš partner však má zrejme iné starosti. Ak nemôže svoju hráčsku vášeň utíšiť ani na dovolenke, odporučte mu blackjack na internete.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach