Sloboda, emócie a farebnosť

Adriana Lima – Inšpirujme sa!
Nie každému mladému dievčaťu sa splní jej sen, a to aj vtedy, keď sa snaží. Vo svete modelingu je to ešte ťažšie. Brazílčanke Adriane Lima sa to podarilo, hoci nikdy nesnívala byť modelkou. Keď mala pätnásť, požiadala ju kamarátka, aby s ňou šla na casting do modelingovej súťaže a o pár mesiacov už bolo o jej osude rozhodnuté. Vyhrala súťaž Supermodel of Brazil a v medzinárodnom kole skončila druhá. Teraz, hoci už má tridsaťdva rokov je stále aktívna a obdivovaná. Hoci aj ako tvár značky Desigual.

emócieStále na výslní
Teraz tridsaťdvaročná Adriana sa preslávila spočiatku ako modelka Elite Model, začala sa objavovať na stránkach známych módnych magazínov Vogue a Maire Claire. Pred štrnástimi rokmi sa stala oficiálnym anjelov značky Victoria Secret. Pri predstavení kolekcie jar/leto 2014 začala spolupracovať so značkou Desigual ako tvár tejto módnej značky. Najnovšie ju môžeme vidieť aj v televíznej kampani a môžeme sa na ňu tešiť aj v nasledujúcej sezóne – jeseň/zima 2014, kedy bude tiež figurovať ako tvár tejto značky.

Súlad na prvý pohľad
Brazílčanka si s touto značkou plnou farieb, hravosti a vášne doslova „sadli“. Modelka naplno reprezentuje slobodu, emócie a farby, ktoré vystihujú módne oblečenie a doplnky značky Desigual. „Adriana je vynikajúcou tvárou značky, pretože dokonale predstavuje optimizmus a chuť do života, a to sú presne hodnoty našej značky,“ vyjadril sa marketingový riaditeľ spoločnosti Desigual Borja Castresana. Možno neviete o tom, že Adriana Lima je aktívnou katolíčkou, ktorá každú nedeľu chodí do kostola. Tiež je treťou najlepšie platenou modelkou sveta.

Novinky od Desigual
Oblečenie od tejto značky nemusí sedieť len tejto kráske. Aktuálne nás zaujme oblečením na leto, ktoré je inšpirované Stredomorím. Letný nádych Stredomoria v podaní značky Desigual je charakteristický uvoľnených a pritom elegantným štýlom. Obsahuje prírodou inšpirované odkazy a vďaka zmyselnosti, ktorú toto oblečenie vyžaruje sa budeme cítiť krásne.

Staronový štýl
Štýl, ktorý prezentuje letná kolekcia spomínanej značky vychádza z päťdesiatych a šesťdesiatych rokov minulého storočia, kedy začali ostrov Capri a Cannes zaplavovať umelci a filmové hviezdy. Farbami, ktoré tomuto štýlu vládnu sú: biela, modrá a červená, zo vzorov dominujú pruhy a kvety.

-sz-

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach