Čo si myslia muži, keď sa prvýkrát pred nami vyzlečú?

Stáť prvýkrát nahý pred novým partnerom je vec, ktorej sa mnohí z nás obávajú – či muži alebo ženy. Najmä, ak máme pocit, že naša postava nie je ideálna alebo sa ešte pred partnerom hanbíme, čo je na začiatku vzťahu celkom logické. Máme obavy, či sa mu budeme páčiť a ako zareaguje. Zväčša sú však obavy úplne zbytočné, pretože reakcia partnera je zväčša úplne jasná. Na čo myslí, keď sa pred nami po prvýkrát vyzlečie?

milenci v posteli

Nahota automaticky podnecuje predstavu sexu, a tak aj keď sa vyzlečieme pred partnerom, je viac ako isté, že v prvom rade mu napadne myšlienka, že sa schyľuje k sexuálnemu zážitku. Rovnako aj nám, keď ho vidíme nahého. Reč tela nám však môže prezradiť, čo sa v ňom deje okrem nadšenia z blížiaceho sa sexu. Niekedy to s radosťou a pozitívnym myslením nemá veľa spoločné, nejedného muža totiž vzápätí premknú obavy.

Na čo všetko myslí, keď sa pred nami po prvýkrát vyzlečie a my pred ním?

 

1. Reakcia na ich pohlavné orgány

Na rozdiel od nás, vyzlečený muž ide hneď so všetkým na pranier. Teda, okamžite vidíme jeho najintímnejšie partie, ktoré my máme predsa len lepšie skryté. Z toho vyplývajú prvotné obavy – budú sa jeho partnerke páčiť?

2. Čo ak neuvidí erekciu?

Predstava prvého sexu je veľmi vzrušujúca, ale zároveň je to svojím spôsobom aj tlak. My môžeme roztúženosť aj zahrať, hoci to, samozrejme, nie je riešenie. Muži to však nemôžu. To, či sú alebo nie sú  na milovanie pripravení, vidíme hneď podľa ich erekcie. Ak ju nemá, začneme mať pochybnosti. O jeho schopnosti mať erekciu, o svojej kráse a podobne. Mnohokrát však za nedostatočnou erekciu stojí práve stres z nového okamihu.

3. Čo odhalí podprsenka

Po tom, ako sa zbaví svojich obáv, začne si bližšie všímať a študovať naše telo. Nasleduje takzvaný podprsenkový test. Muži už dobre vedia, čo dokážu push up podprsenky, preto sa niekedy môžu obávať – najmä, ak sa im páčia väčšie prsia – ako bude vyzerať partnerkin hrudník, keď sa vyzlečie.

4. Ako bude vyzerať tam dole?

Niektorým mužom sa páčia úplne oholené alebo depilované ženy, iným zase nie. Je to vždy trošku riskantné, či natrafia práve na takú úpravu, aká sa im páči. Tento problémik sa však dá ľahko odstrániť. Stačí, keď si s partnerom vymeníme svoje predstavy o vzhľade našich intímnych partií a môžeme si vyjsť v ústrety.

5. Sleduje našu spokojnosť s vlastným telom

Ak sa potom, čo sa vyzlečieme, skrývame za svoje ruky, znamená to, že svojmu telu až tak nedôverujeme, že nie sme s ním spokojná alebo stotožnená a že sa ostýchame. Pre muža to nie je najlepší signál. Privíta, ak sa necháme obdivovať také, aké sme. Nezabúdajme však na to, že ak chceme mať skutočne skvelý sex, je dôležité, aby sme obaja dôverovali svojim telám.

Na čo nemyslí:

Aj keď si to mnohé z nás myslia a obávame sa toho, teraz ho rozhodne nezaujíma naša telesná hmotnosť. Všíma si iné „záležitosti“ ako celulitídu na našich stehnách, či o trochu tuku navyše. Okrem toho, predsa len už nejakú predstavu o našom tele má – dá sa ľahko dedukovať aj vtedy, keď sme oblečené.

-sz-

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach