Lunárny kalendár od 30. augusta

Chcete vedieť, čo vás čaká počas nasledujúcich dní, v akých oblastiach môžete mať úspech a čo si bude lepšie odložiť na inokedy? Sledujte lunárny kalendár…

Lunárny kalendár od 10. novembra 2014

Lunárny kalendár od 30. – 31. augusta: Sobota bude rajom pre romantikov – tí, ktorí sú zaľúbení, budú prekypovať šťastím a láskou a svoju lásku nielenže nebudú skrývať, ale objektu svojho záujmu ju budú všemožne prejavovať. Tvoriví ľudia budú mať plnú hlavu nápadov a fantázia im popracuje na plné obrátky. Keď je Mesiac v Škorpiónovi, máme chuť i silu splniť svoje predsavzatia. Preto mnohé ťažké úlohy sa nám môže podariť splniť práve v tento deň. Telesne sú po tieto dni ovplyvňované najmä pohlavné a vylučovacie orgány, ktoré by sme nemali zaťažovať nevhodnou stravou, ani chladom. Doprajme si dostatok celozrnných výrobkov, zeleniny a ovocia.

Záhrada a domácnosť: Izbové aj balkónové rastliny potrebujú zálievku – môžeme aj prihnojiť. Ak je sucho, polievame aj ovocné stromy a trávnik. Periny a paplóny nevetrajte, vtiahli by do seba vlhkosť. Vhodný čas na vysádzanie stálezelených drevín – dobre zakorenia a rýchlo hudú rásť.

Lunárny kalendár od 1. – 3. septembra: Mesiac vstupuje do znamenia Strelca. Deti môžu byť pod vplyvom začínajúcich sa povinností roztržité a neposedné,  – majte s nimi trpezlivosť. Utorok môže byť trochu popletený a zmätený, snažte sa však veci riešiť tak ako idú a nepokpšajte sa hľadať vinníka. Utorok večer bude mať v sebe značnú dávku dobrodružstva a adrenalínu, streda bude ešte vzrušujúcejšia. Ten, kto sa bude chcieť zabávať, určite sa zabaví…
Zamerajme sa na dokončenie úloh, ktorým sme sa v uplynulých dňoch vyhýbali. Precvičme si chrbticu a stehná, utužujte si zdravie striedavými kúpeľmi, masážou a saunou. Otužovanie a vodoliečba sú najlacnejšie prostriedky proti množstvu chorôb. Kúpele vždy zakončite studenou vodou, dobre sa osušte a teplo sa oblečte.

Záhrada a domácnosť: Zbierame rajčiny, patizóny, melóny, hrach, fazuľu, skoré hruška a jablká, zakladáme nové záhony jahôd. Do pôdy zapracujeme hnojivo a rašelinu, pričom povrch môžeme prikryť čiernou fóliou, ktorú pri krajoch prihrnieme zeminou. Sadenice jahôd sadíme tak, že do fólie urobíme ostrým nožom otvor v tvare kríža a doňho mladé rastlinky zasadíme. Takto sa vyhneme problémom s burinou.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach