Nový ponorný mixér MaxoMixx od značky Bosch

Profesionálne výsledky pri príprave jedla jednoduchým stlačením tlačidla

  • Štvorbritvová čepeľ QuattroBlade Pro a špeciálna štruktúra vnútra mixovacej hlavy na lepšie premiešanie ingrediencií
  • Výkon až 800 wattov s možnosťou nastavenia dvanástich rýchlostí a turbo výkonu
  • Široká ponuka príslušenstva na všestranné využitie v kuchyni
  • Nadčasový dizajn kombinujúci vysokokvalitnú nehrdzavejúcu oceľ a matný čierny protišmykový povrch

Väčšina domácností vrátane rodín s malými deťmi sa v kuchyni len ťažko zaobíde bez praktického pomocníka, akým kvalitným nepochybne ponorný mixér je. Ako kuchári pri príprave jedla, tak aj značka Bosch použila pri vývoji nového prémiového ponorného mixéra tie najlepšie ingrediencie. Vďaka tomu mohol vzniknúť kvalitný a výkonný pomocník: nový ponorný mixér

MaxoMixx od značky Bosch s výkonom až 800 wattov dosiahne jednoduchým stlačením tlačidla profesionálne výsledky pri príprave jedla a pozdvihne vaše kuchárske kreácie na úplne novú úroveň. Mixovací systém zaručujúci perfektné výsledky Inovatívny dizajn vnútra mixovacej hlavy, ktorá je špeciálnymi lopatkami rozdelená do troch sekcií a jej štruktúra sa podobá na povrch golfovej loptičky, umožňuje dokonale premiešať všetky ingrediencie, pretože ich privádza priamo na rotujúcu štvorbritvovú čepeľ QuattroBlade Pro. Nôž QuattroBlade Pro z nehrdzavejúcej ocele so štyrmi čepeľami sa potom postará o dokonalé premiešanie (zmixovanie), vďaka čomu sa môžete tešiť z rýchlo a jednoducho nakrájanej zeleniny alebo dôkladne premiešaných omáčok, polievok a kokteilov. Navyše sa MaxoMixx neprisáva na dno nádoby až tak, ako je pri ponorných mixéroch bežné, a preto je práca s ním ešte pohodlnejšia.

Ergonómia a výkon
Ponorný mixér MaxoMixx, ktorého tichý a výkonný motor disponuje príkonom až 800 wattov, ponúka možnosť nastavenia otáčok v dvanástich rýchlostiach. Okrem toho je k dispozícii aj extra turbo tlačidlo, ktoré bez ohľadu na pôvodne zvolenú rýchlosť okamžite zvýši výkon spotrebiča na maximum. Všetky ovládacie prvky sú ľahko prístupné, dostatočne veľké a jednoducho ovládateľné. Vďaka ergonomickému tvaru a protišmykovému povrchu SoftTouch padne rukoväť nového ponorného mixéra príjemne do ruky, vďaka čomu sa s ním mimoriadne dobre manipuluje.

Pevnosť a odolnosť
Ponorný mixér MaxoMixx dokáže pri príprave jedla čarovať ako profesionál a svojím nadčasovým dizajnom kombinujúcim vysokokvalitnú nehrdzavejúcu oceľ a matný  čierny protišmykový povrch je zároveň potešením pre oči. Vďaka kvalitnej nehrdzavejúcej oceli, z ktorej je vyrobené telo a mixovacia noha spotrebiča, môže byť MaxoMixx použitý priamo v horúcom hrnci (maximálne do 80 °C) bez toho, aby ste sa museli báť, že mixér poškodíte. Keďže nehrdzavejúca oceľ odoláva zafarbeniu, MaxoMixx bude vyzerať dobre počas celej svojej životnosti.  

Taký flexibilný a všestranný, ako si prajete
Pomocou komplexného sortimentu kvalitného príslušenstva, ktoré možno vďaka patentovanému vysúvaciemu mechanizmu vymeniť za okamih, je možné premeniť ponorný mixér MaxoMixx v podstate na malý kuchynský robot. S týmto príslušenstvom, ktoré je dostupné v závislosti od konkrétneho modelu spotrebiča, dokáže ponorný mixér MaxoMixx miešať, krájať, sekať, strúhať, mixovať alebo napríklad miesiť, je teda taký flexibilný, ako by očakával každý profesionálny kuchár. Všetko príslušenstvo aj nehrdzavejúcu mixovaciu nohu ponorného mixéra je možné umývať v umývačke riadu. Ponorný mixér MaxoMixx od značky Bosch je dostupný v týchto variantoch:

  • MSM 87110, príkon(výkon): 750 W, cena: 75 eur*
  • MSM 88190, príkon(výkon): 800 W, cena: 135 eur*

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach