Rituál večnej mladosti

    Ktorá žena by netúžila po krásnej pleti,  hebkých vlasoch, zvodnej postave a najmä po večnej mladosti? Samozrejme, stroj času sa nedá zastaviť, ale môžeme sa pokúsiť aspoň o to, aby sme vyzerali čo najlepšie a najpôvabnejšie. Celkom bez námahy to však nepôjde, ale trocha úsilia určite stojí zato. Skúste si napríklad raz do mesiaca dopriať týždennú omladzujúcu kúru, a to priamo vo svojej kúpeľni.

    V čom spočíva kúra?

    Kúra spočíva v tom, že si každý deň v priebehu jedného týždňa nanesieme na vyčistenú pleť omladzujúcu a vyživujúcu masku, ktorú si namiešame z čerstvej jabĺčkovej šťavy, 1 lyžičky medu, 3 kvapiek citrónovej šťavy, trošky olivového oleja a z 3 – 4 roztlačených koliesok banánu.  Dobre vymiešanú masku si nanášame na tvár vždy  na 20 minút, a to každý deň v priebehu jedného týždňa.

    Rituál večnej mladosti

     

    Počas tohto týždňa sa snažíme každý deň popíjať bylinkové čaje – žihľavový, medovkový, repíkový, harmančekový, zelený, alebo rôzne čajové zmesi pre krásnu pleť, dobrú náladu a podobne. Ak chceme, môžeme každý deň v týždni piť iný druh čaju, alebo čaje striedame aj v priebehu dňa. Okrem toho sa snažme zdravšie sdravovať, obmedzme cukry a tuky a do svojho programu zaraďme aj pohyb alebo cvičenie – aspoň 20 minút denne. Ak sa okrem toho vyberieme ešte aj ku kaderníčke a necháme si upraviť vlasy, prípadne aj zmeniť farbu, určite budeme nielen výborne vyzerať, ale sa budeme aj skvele cítiť. Nemali by sme zabudnúť ani na dostatok spánku, o ktorom aj mnohé krásne herečky tvrdia, že je tým najlepším a najúčinnejším skrášľovacím prostriedkom.  Po mesiaci si kúru mladosti zopakujte, prípadne ju ešte doplňte relaxačnou masážou alebo niečím iným, čo vám urobí radosť a prinesie relax. Uvidíte, že život bude krajší a vy sa budete cítiť úžasne vo svojej koži. Ak budete navyše okolo seba šíriť dobrú náladu, komplimenty na seba nenechajú dlho čakať!

    Save

    Save

    Sledujte nás aj na sociálnych sieťach