Ty sa postaráš o spásu sveta!

Závisť Sedem smrteľných hriechov. Sedem duší, ktoré treba oslobodiť. Nastáva ďalší desivý zápas medzi démonom a Jimom Heronom, padlým anjelom so zatrpknutým srdcom. Neľútostný boj, v ktorom možno stratiť všetko. Začína sa Závisť, tretí diel série Pád anjelov obľúbenej americkej autorky J.R.Wardovej. Hlavným hrdinom je štyridsiatnik Jim Heron, ktorý má vojsť do života siedmim ľuďom. Ich duša bola otrávená siedmimi smrteľnými hriechmi a on ich má priviesť na stranu dobra.

„Jim Heron, ty sa postaráš o spásu sveta.“

Syn sériového vraha, detektív Thomas „Veck“ DelVecchio ml., vyrastal v tieni zla. Teraz, na vražednom ostrí medzi občianskou povinnosťou a slepou odvetou, musí odčiniť otcove hriechy – a bojovať s vlastnými démonmi.

Dôstojníčku z oddelenia vnútorných záležitostí, Sophiu Reillyovú poveria monitorovaním Vecka. Jej záujem oňho však nie je len profesionálny, ale aj vzrušujúco osobný. Medzi Veckom a Sophiou existuje ešte jedno spojenie: Jim Heron, tajomný cudzinec, ktorý má priveľa odpovedí na tie najnebezpečnejšie otázky.

Keď sa Veck a Sophia pustia do konečného boja medzi dobrom a zlom, ich záchranca, padlý anjel, je to jediné, čo ich delí od večného zatratenia.

Závisť je po Chamtivosti a Žiadostivosti tretia časť série o padlom anjelovi a jeho boji s démonmi.

J. R. Wardová je obľúbenou americkou autorkou paranormálnych romancí, ktoré časopisy New York Times USA Today pravidelne zaraďujú medzi bestsellery.

Študovala históriu a históriu umenia so zameraním na obdobie stredoveku, potom prešla na právo. Po skončení štúdií pracovala dlhé roky v lekárskom centre v Bostone. V roku 2002 vyšiel jej prvý román Leaping Hearts a o pár rokov začala publikovať paranormálne romance v sérii Bratstvo čiernej dýky. Jej hrdinami sú prevažne „alfa samci“, tvrdí, arogantní a skúsení chlapi, zatiaľ čo jej hrdinky sú energické a silné osobnosti.

Začítajte sa do novinky Závisť

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach