Bielizeň ako sen…

    Viete si predstaviť svoj šatník bez krásnej spodnej bielizne? Veru, moderná žena si takéto niečo nevie ani predstaviť, pretože očarujúca a príjemná spodná bielizeň nie je iba súčasťou jej šatníka, ale doslova nutnosťou. Napokon, ani tie najkrajšie šaty by nevynikli, keby sme pod nimi nemali oblečenú spodnú bielizeň, ktorá perfektne sadne a urobí našu postavu ešte krajšou a ladnejšou. No a o tom, že ženské telo je v nádhernej spodnej bielizni ešte zvodnejšie, už ani nehovoriac…

    FELINA – špecialista na dámsku spodnú bielizeň

    Samozrejme, aj trendy v oblasti spodnej bielizne sa menia a každá sezóna prekvapí novými zaujímavými strihmi, motívmi, kombináciami materiálov, vzormi, či výšivkami.  Ak vás zaujíma, čo nové a zaujímavé možno v tejto oblasti očakávať v nastávajúcej sezóne  jeseň/zima 2014, nechajte sa príjemne inšpirovať novými kolekciami medzinárodnej spoločnosti FELINA, ktorá je špecialistom na kvalitnú dámsku bielizeň. Spoločnosť kladie maximálny dôraz na perfektne sadnúcu bielizeň, výbornú kvalitu a elegantný strih u všetkých veľkostí.  V niektorých sériách sú dokonca veľkosti až do košíčka H.

    FelinaFelina
    1000_Felina_5118-CAMPARIFelina

    Novinky, ktoré príjemne prekvapia…
    Medzinárodná spoločnosť FELINA špecialista na kvalitnú dámsku bielizeň, prináša novinky sezóny jeseň/zima 2014 značiek FELINA, CONTURELLE by FELINA a značku pre mladé ženy UNUSUAL.
    V jesennej kolekcii FELINA sú tri fashion farby u obľúbených štandardných sérií a tiež nová stála séria 203 IMPULSE. Táto séria má veľmi ženský charakter, ktorý sa prezentuje štylizovaným vzorom plameňov a je tu použitá ľahko priesvitná celoplošná nemecká čipka, ktorá spĺňa vysoké nároky na perfektnú bielizeň značky FELINA. V tejto sérii si možno vybrať aj nádherné body.

    Conturelle  by Felina
    Úžasné fashion série a jedna nová stála séria. Inšpiráciou tejto sezóny bola téma „všetko o šou“. Všetko teda hrá s kúzlom okamihu. V sériách bola okrem iného zapracovaná kvalitná nemecká čipka, floristický motív v kombinácii s funkčným materiálom alebo kombinácia potlače bodiek s farebnou, ornamentálnou výšivkou.

    1000_Felina_Conturel_80563_81063-CANDYConturelle by Felina
     

     Nová štandardná séria 804 ILLUSION
    Zvodná čipkovaná séria. Celú sériu oživuje ľahko priesvitný materiál v perfektne sadnúcom strihu.  Popri hlavnej požiadavke na perfektný strih je  splnená požiadavka na dokonalý vzhľad. Vo farebnom vyhotovení: čierna, vanilková, hnedá a fashion farba kráľovská červená.

    Zlatou korunkou sezóny jeseň/zima 2014 sú nádherné fashion série, ktoré spĺňajú maximálne nároky na perfektný strih, kvalitu i dizajn. Fashion série Conturelle by Felina 894:

    Felina_Conturel_80505_81005-SCHIEFER_2093Conturelle by Felina Felina_805804_813804-TEAKBROWNConturelle by Felina

    Balkónová podprsenka zvádza jemnou priehľadnosťou. Druhý typ podprsenky s kosticou je ľahko transparentný v hornej časti, zaisťuje oporu až do veľkosti košíčka H. Vo farbách púdrová, purpurová a magická modrá. Fashion séria Conturelle by Felina 895: Táto séria ponúka jedinečný a neobvyklý  dizajn. Použitie najmodernejšej laserovej technológie. Farby: kráľovská červená a čierna.

    Conturelle by Felina ponúka na túto sezónu ďalšiu fashion sériu a novú  farbu u obľúbenej série PROVENCE.

    Buďte trendy a sexi s novým radom [un: usual]
    Značka [un:usual] ponúka módnu pohodlnú spodnú bielizeň pre mladé ženy so sebavedomím a väčšími veľkosťami košíčkov.

    Jesenná kolekcia obsahuje 7 nových sérií. Kolekcia jesene má motto:  „Popcorn“. Pozitívny mix vzorov a kombinácia materiálov, výrazných farieb a kontrastov. V ponuke stále i fashion série. Horúcou novinkou je program SHAKE IT. „Namixujte“ si individuálne súpravu! Nohavičky  tejto novej štandardnej série je možné „namiešať ako kokteil v bare“. Nohavičky hipster a stringpanty sú tiež vo výrazných sviežich fashion farbách a vhodne dopĺňajú  jesennú  ponuku.

    Felina[un:usual]
    Felina[un:usual]
     Felina

    Ak sa vám naša malá ukážka nových módnych trendov spoločnosti FELINA na sezónu jeseň/zima 2014 páčila, máme pre vás skvelú správu: Už teraz sa môžete tešiť na novinky jar-leto 2015, ktoré spoločnosť FELINA  predstavila na  prehliadkach veľtrhu STYL a KABO 24.- 26.8.2014 v Brne.

    Na obrázku modelky Dominika Hužvárová, Michaela Haladová, Lucie Procházková.
    zdroj: Styl a Kabo
    foto: Tomáš Hrček

    Viac na www.felina.cz

    Sledujte nás aj na sociálnych sieťach