Horoskop na september 2014

Horoskop na september 2014Jasnovidka Katarína vidí vašu budúcnosť…

Chcete tak trochu nahliadnuť do budúcnosti a zistiť, čo vás v blízkom čase čaká, na čo sa môžete tešiť, alebo na čo si dať pozor? Ak áno, pozorne čítajte a dozviete sa, aké sú vaše šance v láske, práci, ale aj to, čo môžete urobiť pre svoje zdravie. Jasnovidka Katarína exkluzívne vyložila karty práve pre vás, čitateľky a čitateľov www.woman.sk

 

V prípade, že sa chcete dozvedieť o svojej budúcnosti viac, osobné konzultácie si môžete dohodnúť na čísle: 0911 228 814

Baran

Láska:

Nezadaní Barani, ak vám leto neprinieslo vytúženého partnera, nehádžte flintu do žita a ani sa nesnažte silou-mocou zoznamovať, napríklad cez internet, lebo v októbri môžete nečakane stretnúť veľmi milú osobu, ktorá osloví vaše srdce.

Barani, ktorí žijete v partnerskom zväzku, možno pociťujete, že pomalým odchodom leta prichádza na vás mierna melanchólia. Neprenášajte to na svojho partnera, ale skúste spoločne využiť pekné možnosti, ktoré ponúka babie leto – navštívte napríklad hody, vinobrania a podobne.

Práca:

Pracovne ste už naladení na nové výzvy a máte plnú hlavu nových projektov. Celkovo vám v tejto sfére hviezdy prajú. Nebojte sa pustiť do niečoho nového.

Zdravie:

Zmenou počasia budete náchylní na prechladnutia a celkovo zápalové ochorenia. Preto si doprajte dostatok vitamínu C, nepodceňujte primerané a teplejšie oblečenie a v jesennom čase vinobraní vaše chuťové bunky poteší dobré vínko – vo vašom prípade najlepšie polosladký muškát.

Býk

Láska:

Nezadaní Býci, ak ste sa v lete nevenovali hľadaniu partnerského vzťahu, lebo ste boli zaneprázdnení celkovo alebo pracovne, tak práve v tejto sfére by ste mohli nečakane stretnúť stabilného partnera.

Zadaní Býci: Vy, ktorí ste si kvôli pracovnej vyťaženosti šetrili dovolenku až do začiatku jesene, už neváhajte a doprajte si s partnerom pekné spoločné chvíle vo dvojici a skúste sa sústrediť len jeden na druhého.

Práca:

Pracovne sa budete trochu lenivejšie rozbiehať, dorie.šte ešte záležitosti, ktoré ste v lete odkladali. Možno by bolo aj celkom propešné, aby ste pracovný plán prekonzultovali so svojím nadriadeným.

Zdravie:

Zdravotne vás môže potrápiť krčná chrbtica. Ak športujete, nezabudnite na to, že leto už pomaly odchádza a zoberte si so sebou aj niečo teplé na prezlečenie.
V jesennom čase vinobraní vaše chuťové bunky poteší dobré vínko – vo vašom prípade Cabernet Savignon suché biele.

Blíženci

Láska:

Nezadaní Blíženci, ak máte pocit,  že letný ošiaľ lásky už opadáva a partnera, ktorého ste spoznali a máte od neho očakávania, vidíte už v inom svetle, neváhajte to ukončiť a hľadajte ďalej to, čo splní v tejto sfére vaše očakávania. Blíženci v trvalom partnerskom vzťahu, usilujte sa, aby z vášho letného nadšenia a rozmaznávania partnera ostala štipka aj počas celého roka.

Práca:

Návratom do práce po dovolenkovom období, overte si medziľudské vzťahy na pracovisku, lebo postoj niektorých kolegov sa možno voči vám zmenil…

Zdravie:

Dávajte si pozor na celkové oslabenie imunitného systému, na vyčerpanosť a náladovosť.
V jesennom čase vinobraní vaše chuťové bunky poteší dobré vínko – vo vašom prípade ružové polosladké prosecco.

Rak

Láska:

Nezadaní Raci,  aj keď vaše srdiečko veľmi trápi samota, neponorte sa do sebaobviňovania a pocitu smútku, lebo nikdy neviete, kde a za akých okolností vás čaká životný partner, ktorého si zaslúžite. Zadaní Raci, po príjemnom letnom období, nešokujte vašu rodinu a partnera domácimi prácami, upratovaním a rôznymi plánmi, ktoré máte v hlave – skúste v tejto oblasti zachovať rozvážnosť a postupnosť.

Práca:

Nástupom do pracovného kolotoča sa nenechajte vyviesť z miery zmenami  v pracovnom systéme. Skúste sa sústrediť, adaptovať sa a prijať nové zmeny. Pracovne si dávajte pozor na migrény, bolesti hlavy a skontrolujte si aj krvný tlak, lebo vaše znamenie citlivo reaguje na zmeny počasia.

Zdravie:

Pracovne si dávajte pozor na migrény, bolesti hlavy a skontrolujte si aj krvný tlak, lebo vaše znamenie citlivo reaguje na zmeny počasia. V jesennom čase vinobraní vaše chuťové bunky poteší dobré vínko – vo vašom prípade skúste ochutnať čilské červené suché.

Lev

Láska:

Nezadaní Levi, ak vás už prestala baviť vaša sloboda a  máte chuť sa s niekým zoznámiť, v tomto období môžete risknúť aj zoznamku cez internet – v tomto prípade môže na vás platiť ono známe „risk je zisk“.
Zadaní Levi, vaše slnečné znamenie vám bráni zmieriť sa s koncom leta, preto si ešte s partnerom predĺžite dovolenkové obdobie a môžete si vychutnať prítomnosť jeden druhého a slnka v nejakej teplej destinácii.

Práca:

Pomalým tempom sa budete dostávať do vášho zabehaného pracovného rytmu a nemusíte sa obávať – čaká vás úspešné obdobie.

Zdravie:

Nepodceňte bolesti kĺbov a pozor aj na reumatické problémy. V jesennom čase vinobraní vaše chuťové bunky poteší dobré vínko – vo vašom prípade jednoznačne váš nápoj je suché šampanské s jahodou.

Panna

Láska:

Nezadané Panny, vaše silné znamenie vás podnecuje k tomu, že nevešiate hlavu, vychutnávate si vašu slobodu a veríte v to, že stretnete vysnívanú silnú osobnosť. Verte, že  astrologicky je ten čas už veľmi blízko…
Zadané Panny, je čas zúčtovania, všetko, čo ste počas letných mesiacov v sebe dusili a partnerovi nepovedali, je dobré teraz si vydiskutovať a uviesť veci na pravú mieru.

Práca:

V pracovnej oblasti máte taktiež veľmi dobré obdobie, neodkladajte to a predostrite svoje pracovné návrhy kolegom a nadriadenému – patrične to ocenia.

Zdravie:

Zdravotne nepodceňujte žiadne varovné signály a keď ste dlhší čas nepodstúpili žiadnu zdravotnú prehliadku, momentálne je na to ten správny čas.

V jesennom čase vinobraní, keď chuťové bunky poteší dobré vínko – vo vašom prípade, aj keď preferujete kvalitu, momentálne vám najviac ulahodí dobrý burčiak.

Váhy

Láska:

Nezadané Váhy, vo vašom prípade, ak vás stretla letná dovolenková láska, môže to pokračovať aj do budúcnosti a vyústiť aj do trvalého zväzku. Zadané Váhy, ak ste dlhodobo nespokojní v trvalom partnerskom zväzku a taktiež máte pocit, že potrebujete zmenu, teraz je ten správny čas urobiť nejaké kroky. Ale vy, ktorí ste v partnerstve spokojní, máte naďalej pokojné a šťastné obdobie.

Práca:

V pracovnej oblasti nechcite naraz všetko dohnať, čo ste nestihli, alebo zanedbali. Vytvorte si systém, ako doriešiť staré veci a súčasne sa venovať aj novým projektom.

Zdravie:

Zdravotne si dávajte pozor na hrdlo a priedušky, ako aj na celkový imunitný systém, vyčerpanosť a náladovosť. Značka vášho vína je biele Chardonnay.

Škorpión

Láska:

Nezadaní Škorpióni, ak máte pocit urazeného ega, že vám nevyšla letná láska, tak sa nad tým zamyslite aj z tej stránky, či by to bolo naozaj kvalitné partnerstvo podľa vašich predstáv. Vianoce už možno budete tráviť s tým správnym človekom…! Zadaní Škorpióni, tiež neprenášajte na rodinu a partnera, ak sa cítite frustrovaní. Vaša rodina vás miluje, podeľte sa s ňou o vaše pocity alebo problémy.

Práca:

Ak aj v pracovnej oblasti nie ste dlhodobo spokojní, hviezdy vám prajú – nebojte sa skúsiť niečo nové. Tak neváhajte a zdvihnite latku svojich priorít a rozošlite životopis.

Zdravie:

Pozor na prechladnutie v krížovej oblasti a na zápal močového mechúra. Chýba vám aj železo. K vášmu zmyselnému znameniu sa hodí červený Portugal.

Strelec

Láska:

Nezadaní Strelci, majte otvorené oči, lebo každú chvíľu môžete stretnúť na nečakanom mieste alebo v nečakanej situácii toho správneho partnera – tak prekonajte svoju nedôverčivosť, dajte šancu láske…

Zadaní Strelci, aj keď ste sami vyčerpaní,  vždy milujete svoju rodinu. Jesenné obdobie prináša potrebu riešenia viacerých problémov každého člena rodiny – ale vy to zvládnete a vaša rodina aj partner to ocenia patričnou láskou.

Práca:

V pracovnej oblasti vás príjemne prekvapia možnosti obnovenia projektov, pre ktoré ste boli v minulosti nadšení, ale nevyšlo vám to. Celkovo úspešné obdobie.

Zdravie:

Zdravotne ste celkovo fit, ale chýbajú vám nejaké vitamíny. Keby ste zaregistrovali, že vám viac vypadávajú vlasy, alebo sa lámu nechty, doplňte vitamín D a zinok.  Vaše zmysly osvieži sekt Cuvée Rosé, Dry.

Kozorožec

Láska:

Nezadaní Kozorožci, nehrňte sa silou – mocou do vzťahu len preto, aby ste s niekým boli, nastavte  si svoje priority a vaše predstavy sa po novom roku pretransformujú do reality. Zadaní Kozorožci budú mať najšťastnejšie obdobie z celého zverokruhu a tento pocit vás „nakopne“ aj v seberealizácii, ktorou prekvapíte partnera a rodinu.

Práca:

Ak máte pocit, že nie ste spokojní, nezúfajte a začnite si krok po kroku budovať alebo realizovať vaše pracovné predstavy a plány – dosiahnete úspech a finančnú stabilitu.

Zdravie:

Ak máte pocit stuhnutia alebo sa u vás prejavili problémy s kĺbmi, nie je to nič vážne – stačí sa trochu rozhýbať, alebo si doprajte masáže. Tým, že ste narodení v studenom ročnom období, príjemne vás zahreje maďarské červené víno Egri Bikavér.

Vodnár

Láska:

Nezadaní Vodnári, neuzatvárajte sa v tomto čase do seba a neostávajte doma – vaša sebaľútosť a melanchólia vám môže len uškodiť. Vyberte sa do spoločnosti a aj keď tomu nebudete veriť, môžete práve tam stretnúť aj svojho osudového partnera.

Zadaní Vodnári, aj keď máte zajačie úmysly trošku vybočiť z trvalého partnerského života, zvážte si, či vám to stojí za to, narušiť si vašu rodinnú harmóniu a pokojný život… Zalovte v pamäti, aké to bolo na začiatku so súčasným partnerom a skúste rozdúchať starú romantickú iskru – partner vám bude vďačný.

Práca:

Ak máte pocit, že ste pracovne neboli patrične finančne docenení za vaše úsilie, neuzatvárajte sa do seba a vydiskutujte si to s vaším šéfom alebo nadriadeným, aby sa vám situácia nezopakovala.

Zdravie:

Buďte v tomto čase opatrný na zápaly dutín, alebo na problémy s nosohltanom.  V jesennom čase vás poteší a povzbudí náladu Rulandské šedé.

Ryby

Láska:

Nezadané Ryby, navonok síce znášate svoju slobodu v pohode, ale vnútorne aj vy túžite po partnerovi. Keď vidíte svojich priateľov a známych, ktorí sú šťastní v partnerskom vzťahu, pichne vás pri srdci. Každá minca má však dve strany. Namiesto toho, aby ste sa zaoberali inými, sústreďte sa a otvorte oči. V tomto období aj vy máte šancu stretnúť lásku.
Zadané Ryby, po dovolenkovej sezóne ste sa vrhli do pracovného kolotoča a na upratovanie vašej domácnosti, ale nezabúdajte ani na svojho partnera, ktorý vás túži mať aj pre seba, venujte mu viac pozornosti a komunikujte s ním. S láskou to príjme.

Práca:

Vraciate sa po dovolenkách do totálneho chaosu. Je to zasa len na vás, aby tam, kde pracovne pôsobíte, ste dali všetko do poriadku. Rozbehli nové projekty a pracovné záležitosti. Vaše organizačné schopnosti kolektív už postrádal.

Zdravie:

V tomto období si dávajte pozor na prechladnutie končatín a odporúčam organizmus povzbudiť aj teplými tekutinami. V chladných dňoch je varené víno s klinčekom, škoricou a citrónom pre vás ako stvorené.

Kúzlo na umocnenie sexuálnej atraktivity

Chcete zvýšiť alebo umocniť svoju sexuálnu atraktivitu? Jasnovidka Katarína vám prezradí kúzlo, ako na to:
Pripravte si na červenú šatku alebo obrus. Polože si na to krištáľový predmet, červenú ružu, červenú sviečku. Počas rituálnu nastriekajte na seba svoj obľúbený parfum. Môžete si aj na obrúsok položiť niečo zo svojej spodnej bielizne. Tento rituál je vhodné robiť pri splne Mesiaca vo večerných hodinách.

Keď máte všetko pripravené, zapáľte sviečku a silno si vizualizujte, že idete do spoločnosti, že sa cítite dobre a že opačné pohlavie na vás reaguje s obdivom a ako vám je to príjemné. Alebo si skúste vymyslieť iný, váš osobný, príjemný scenár…

Keď ste dokončili vizualizáciu, nahlas predneste túto formulku: „Plameň tejto sviečky odráža plamene hviezd a tak aj plamene vášne horia okolo mňa. Tí, po ktorých túžim, túžia zas po mne. Tí, ktorí sú pre mňa atraktívni, sú zas priťahovaní mnou, silou a magnetizmom, ktorý prúdi mojím telom. Som neodolateľná (ý), tak to je, a tak to i naďalej bude.

Počas celého kúzla si vizualizujte, že stojíte pod hviezdnatou oblohou a že energia hviezd prúdi do vašich prstov a preniká celým telom…

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach