Sviatky s Hubertom

Sviatky strávené v spoločnosti blízkych a priateľov si zaslúžia výnimočný prípitok na oslavu týchto chvíľ. Okrem toho môže poslúžiť aj ako inšpirácia na darček pre vašu polovičku. Nechajte sa inšpirovať tipmi z dielní Hubert a Karpatské brandy.

zena

Pre ňu

 

Hubert de Luxe rosé
Nový sekt Hubert de Luxe rosé si vás získa lahodnou chuťou lesného ovocia a jedinečnou arómou. Unikátny spôsob výroby metódou Asti zachováva bohatý ovocný buket a príjemne sladkú chuť aromatických odrôd, ako napríklad Tramín červený, z ktorých bol vyrobený. Hubert de Luxe rosé sa výborne hodí k jemným zákuskom s ovocím, ako sú  ovocný košík s pudingom a lesným ovocím, ovocné rezy, cheesecake alebo vanilková zmrzlina s horúcimi malinami. Hubert de Luxe rosé je vhodným darčekom pre dámy, ktoré obľubujú sladší variant sektov.

Hubert L´Original rosé brut
Hubert L´Original rosé zaujme svojou príjemnou vôňou a ovocnou chuťou. Vyrába sa kupážou odrôd Frankovky modrej  a Rulandského modrého, ktorý dodá sektu elegantné bublinky. Tento lahodný nápoj je kvasený vo fľašiach po dobu minimálne 9 mesiacov. Pohárik tohoto sektu zvýrazní chuť lososa, ale aj hovädzieho mäsa. Vďaka jemnému ovocnému buketu, dlhotrvajúcemu perleniu a sviežej chuti je Hubert L´Original rosé brut obľúbeným u dám, ktoré preferujú suchšie sekty. Je tiež vhodným spoločníkom na slávsnostný prípitok.

 

Karpatské brandy Originál
Karpatské brandy Originál je elegantný nápoj s vôňou sušeného ovocia a sladkastou chuťou s karamelovými podtónmi. Je to ideálny nápoj na stretnutie s priateľmi. toto jemnejšie brandy  si rovnako vychutnajú dámy aj páni. Lahodne zladené Karpatské brandy Originál je vhodné aj na prípravu miešaných drinkov. Výborne sa hodí na sviatočný stôl. Nápoj je vhodný nielen ako digestív, ale jeho harmonická chuť, plná nádherného vínneho destilátu sa výborne hodí aj k čokoládovému dezertu.

Pre neho

Johann E. Hubert
Ak hľadáte niečo skutočne exkluzívne a kvalitné, tento sekt je tou správnou voľbou. Vyrába sa klasickou metódou, kedy prebieha proces druhotného kvasenia vo fľašiach, v ktorých zreje viac ako 12 mesiacov. Práve zrením sa vo víne vytvorila harmónia chutí kandizovaného ovocia a pražených mandlí. Snúbi sa v ňom harmónia chutí odrôd Rulandské šedé a Veltlínske zelené. Eleganciu tohto šumivého vína podčiarkuje aj luxusná fľaša. Sekt Johann E. Hubert je vhodný na každú slávnostnú udalosť a pre každého gentlemana.

Hubert Chardonnay
Tento odrodový sekt s nádychom exotického ovocia poteší svojou ľahkosťou, v ktorej sa ukrýva dokonalá harmónia chutí a vôní. Vyrába sa metódou transvasage z odrodového Chardonnay druhotným kvasením vo fľašiach a následným zrením po dobu minimálne 9 mesiacov. Vo francúzskej oblasti Champagne je práve táto odroda tou najcennejšou pri výrobe šampanského. Jeho ovocná citrusová vôňa s jemným žltým melónom je doplnená lahodnou chuťou ananásu s charakteristickými biskvitovými tónmi. Kombinácia ovocia sa podpísala aj pod jemné žlté zafarbenie so zlatistým nádychom. Hodí sa k slaným pokrmom, napríklad ku grilovanej panenke s jemnou gratinovanou zeleninou. Ak sa rozhodnete podávať ho k dezertom, je výborným partnerom k ananásovej roláde. Ocenia ho páni, ktorí obľubujú kvalitné odrodové sekty.

 

Karpatské brandy Špeciál
Ikona medzi slovenskými alkoholickými nápojmi sa vyrába klasickou metódou zretia vínnych destilátov v 300-litrových dubových sudoch po dobu minimálne 5 rokov. Je vyrobené na prírodnej báze zo suroviny pochádzajúcej z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti podľa originálnej receptúry so zachovaním tradičnej technológie výroby. Vyznačuje charakteristickou zlato-jantárovou farbou, výraznou vôňou a plnou chuťou sušeného ovocia. Môžete si ho vychutnávať v kruhu rodiny, po dobrej večeri, či k čokoládovým dezertom. Navyše je to ideálny tip na darček, najmä pre pánov, ktorí si radi doprajú kvalitné brandy.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach