Zatočte s chorobami

S nástupom jesene a zimy prichádzajú aj nemilí spoločníci ako nádcha, bolesť v krku a kašeľ. Aby ste sa v tomto chladnom období týmto „nepriateľom“ vyvarovali, dbajte už teraz na prevenciu a posilňujte imunitu svojho organizmu! Len silný organizmus dokáže proti nim prirodzene bojovať.

Vincentka

Teraz môžete vyhrať balíček produktov od Vincentky

VincentkaVincentka je ojedinelá minerálna voda z prírodného liečivého zdroja. Jej účinky sú preverené stáročiami. Svojim obsahom a vyváženosťou minerálnych solí a prvkov napomáha rozpúšťaniu hlienov a má blahodarný vplyv na hlasivky. Je zdrojom dôležitých minerálov, ktoré telo pri vysokých teplotách stráca.

Balíček obsahuje:

  • Vincentka Sirup so skorocelom a materinou dúškou
  • Vincentka Nosový sprej Štandard
  • Vincentka Pastilky

Ovocné a bylinné pastilky Vincentka sú zdrojom prírodných minerálnych solí, ktoré priaznivo pôsobia na sliznicu ústnej dutiny a nosohltanu. Sliznicu osviežujú a zvlhčujú, čím zvyšujú jej obranyschopnosť. Užívanie pastiliek prispieva k zníženiu rizika chrípky a prechladnutia. VincentkaPôsobia priaznivo aj na hlasivky po záťaži. Urýchľujú ich regeneráciu, obzvlášť u hlasových profesionálov. Pastilky Vincentka môžete, na rozdiel od iných pastiliek na trhu, používať dlhodobo i preventívne.

Kašeľ a podráždené priedušky upokojí vhodný sirup, ktorý rozpustí nepríjemné hlieny a spriechodní dýchacie cesty. Sirup od Vincentky spája silu liečivých byliniek – skorocelu, materinej dúšky a prírodnej minerálnej vody Vincentka z liečivého zdroja. Vincentka je pri prechladnutí ideálnou zásobou stopových prvkov (vápnik, horčík, jód, lítium, fluór a ďalších).

VincentkaSkorocelový extrakt je vhodný pri zahlienení dýchacieho ústrojenstva. Extrakt z materinej dúšky úspešne pomáha pri problémoch horných dýchacích ciest a trávenia. Zvyšuje tvorbu žalúdočných štiav a podporuje chuť k jedlu, ktorá sa práve kvôli chorobám stráca.

Pri nádche a upchatom nose  ošetrujte sliznicu nosohltanu Nosovým sprejom Vincentka. Zvýšite tak jeho fyziologickú čistiacu schopnosť a tým i optimálne fungovanie slizničnej imunity ako primárnej obrany pred infekciou. Nosový sprej využijete hlavne pri pobyte v prostredí s nízkou relatívnou vlhkosťou vzduchu, v priestoroch vykurovaných ústredným kúrením a v prostredí znečistenom najmä prachovými časticami.

 

 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach