Príďte vypnúť do Greenfieldu

Túžite po náročnom pracovnom týždni po poriadnom relaxe? Greenfield Hotel Golf & Spa sa nachádza v meste Bük, v západnom cípe Maďarska vzdialeného cca 2 hodiny autom z Bratislavy, ktorý je srdcom termálneho regiónu známeho svojimi liečivými prameňmi. Ponúka aktívny i pasívny relax, liečivé pramene i rozsiahly Svet wellness & spa. Štvorhviezdičkový, luxusný hotel je obkolesený nádherným, profesionálnym 18-jamkovým golfovým ihriskom a parkom s rozlohou 100 hektárov, ktorý ponúka rôzne možnosti aktívneho relaxu. Greenfield Hotel Golf & Spa Vám však v prvom rade ponúka unikátnu kombináciu wellness a golfu v idylickom prostredí termálneho regiónu.

Greenfield Hotel Golf & Spa

K najväčším lákadlám vysokokapacitného hotela (ponúka takmer 192 štýlovo zariadených izieb a 15 apartmánov) patrí rozsiahly Svet wellness & spa. Jeho rozloha 3 500 m2 ponúka okrem iného 6 bazénov, 8 sáun, množstvo atrakcií a rôznych fitness programov (rozloha samotných vodných plôch je 700 m2). Wellness centrum ponúka viac ako 100 tradičných i exotických (ajurvéda, thai) zdraviu prospešných a skrášľovacích procedúr, po ktorých sa budete cítiť ako znovuzrodení. A samozrejme, jedinečný, vlastný, certifikovaný termálny prameň, ktorý sa nachádza v hĺbke 718 metrov pod povrchom Zeme a jeho teplota pri vyvieraní je 38.5° C.

Miestna termálna voda má vysoko relaxačné účinky, podporuje imunitný systém a stimuluje nervový systém a funkciu žliaz. Pozitívne účinky vody vplývajú taktiež na pokožku, dýchací systém a priaznivo ovplyvňujú pohyblivosť svalov.

Termálna voda v Greenfield obsahuje najmä sodík, draslík, kalcium, magnézium, chlorid a hydrouhličitan sodný. Táto kombinácia minerálov je obzvlášť vhodná pri liečbe porúch pohybového ústrojenstva, pooperačnú a poúrazovú rehabilitáciu, neurologické problémy i celkové zrelaxovanie svalstva.

V rámci Sveta wellness & Spa je pre vás pripravené i Private Spa – exkluzívne, súkromné wellness, kde sa s Vašou polovičkou môžete naplno oddať relaxu a zabudnúť na uponáhľaný, stresujúci každodenný život tam vonku. V ponuke nájdete aj masáže či kúpele pre dvoch. Súčasťou  Private Spa je i exkluzívna zóna odpočinku, kde sa podáva chladené šampanské a ovocie.

A aby sme nezabudli – rezervácia akejkoľvek izby v hoteli Greenfield znamená vychutnávať si program „soft all inclusive“, v rámci ktorého máte zabezpečené nasledovné: welcome drink, bohaté bufetové raňajky, neobmedzenú možnosť konzumácie ovocných štiav Rauch, minerálnej vody, kávy z automatu a širokej ponuky čajov, chutný bufetový obed (možnosť výberu: 2 druhy polievok, 2 druhy hlavných jedál, šalátový bufet, dezert). Populudní si môžete vychutnať ponuku ovocia a dezertov a v rámci programu „soft all inclusive“ na vás čaká aj delikátna bufetová večera (2 druhy polievok, 5 druhov hlavných jedál, predjedlá, syrový, šalátový a dezertný bufet), neobmedzená možnosť konzumácie čapovaného piva Dreher a vybraných vín reštaurácie počas večere v Reštaurácii Seasons a v Piano bare denne od 18. do 22. hodiny.

Srdečne vás pozývame! J

Pre viac informácií kliknite na www.greenfieldhotel.net/sk/

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach