Hrušky so syrovým krémom

Doba prípravy 15 minútEnergia: 455 kcal.Náročnosť

1 porcia: 1906 kJ / 455 kcal

Suroviny na hrušky so syrovým krémom:

4 zrelé hrušky, 3 lyžice citrónovej šťavy, soľ, mleté korenie, 60g vlašských orechov, 150g netučného tvarohu, 50 g gorgonzoly, 50 g zmäknutého masla, 8 kokteilových višní

Hrušky so syrovým krémom
Hrušky so syrovým krémom

Postup:

Hrušky ošúpeme, rozpolíme a zbavíme jaderníkov. Citrónovú šťavu osolíme a okoreníme a hrušky zo všetkých strán ponatierame. Orechy najemno nasekáme, zaoblenú stranu hrušiek v nich obalíme. Syr a maslo vidličkou roztlačíme a metličkou vymiešame do krému. Naplníme do zdobiaceho vrecúška a cez hviezdicovitú násadku nastriekame do vydlabanej časti hrušiek. Ozdobíme višňou. 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach