SPÄŤ
Sirupy a džemy

Ríbezľový sirup

Od: Henrieta Karabova 4.7.2015
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...Loading...

Suroviny:
1 kg ríbezlí, 1 kg Korunného cukru na prípravu sirupu z bobuľového ovocia, konzervačný prípravok

Ríbezľový sirup

Postup:
Ríbezle rozmixujeme a necháme cez plienku prekvapkať do hrnca s dvojitým dnom. Vmiešame do prekvapkaného cukor a konzervačný prípravok. Necháme cukor rozpustiť. Varíme asi 10 minút. Ešte horúce vlievame do dobre umytých sklenených fliaš. Uzavrieme. Skladujeme v tmavšej miestnosti.

Odporúčam riediť 1 : 8. Sirup je vhodný aj na prípravu miešaných nápojov.

Silvia Bodláková

Pridajte svoj názor, postreh, radu.

Ak chcete pridávať komentáre, musíte sa prihlásiť.

Svoj názor môžete vyjadriť aj prostredníctvom svojho facebookového profilu. V prípade, že chcete, aby sa váš komentár zobrazil aj na vašom facebookovom profile, označte si možnosť „Pridať tiež na Facebook“.

Podobné články

womangalérie VŠETKY