Trápia vás vrásky? Bojujte s nimi s novým kolagénovým nápojom!

Pribúdajúce vrásky sa týkajú asi každej ženy. Zabudnite na ne a doprajte vašej pleti naozaj kvalitnú vnútornú výživu. Vyskúšajte novinku DermoCollagen ProVenus! Vďaka obsahu klinicky overených bioaktívnych kolagénnych peptidov Verisol® vám DermoCollagen zaručí, že vaša pleť bude vyzerať mladistvejšie, bude hydratovaná a vráti sa jej elasticita. DermoCollagen pokožku vyživí do hĺbky, postará sa o redukciu vrások a spomalí tak prejavy jej starnutia. Navyše, poskytne efektívnu starostlivosť i vašim vlasom a nechtom.

vrásky

Prečo vyskúšať DermoCollagen:

  • Najsilnejšia kombinácia bioaktívneho kolagénu a kyseliny hyalurónovej pre redukciu a zjemnenie vrások
  • Pozitívny účinok potvrdený nemeckými štúdiami
  • Výborná pomarančová chuť v jednom vrecku, ktoré sa zmestí  do každej kabelky
  • Pozitívne účinky tiež na vlasy a nechty

vrásky

Tajomstvo bioaktívneho kolagénu

Prípravok DermoCollagen je unikátnym produktom, pretože cielene pôsobí priamo v hlbokej dermálnej vrstve pokožky. Základné zloženie tvorí kombinácia bioaktívnych kolagénnych peptidov patentovaného zloženia Verisol® spolu s kyselinou hyalurónovou. Ide tak o efektívnu vnútornú výživu pokožky. Kolagén tvorí až 75 % objemu ľudskej pokožky a tvorí dôležitú štrukturálnu látku kostí, kĺbov, svalov, väzív a šliach. Spevňuje hlboké vrstvy pokožky, vypína ju a efektívne tak pôsobí proti vzniku vrások a pomáha vyhladiť tie, ktoré sú už viditeľné. Unikátne zloženie prípravku DermoCollagen zaisťuje tú správnu hydratáciu pokožky, a to zvnútra, presne tak, ako prirodzená hydratácia prebieha.

vrásky

Účinky Dermocollagenu sú potvrdené aj nemeckými štúdiami!

Bioaktívne kolagénne peptidy Verisol ®  sú vedecky potvrdené a skutočne pôsobia na lepšiu elasticitu pokožky a vyhladenie vrások. Bioaktívne peptidová forma zaisťuje  najlepšiu vstrebateľnosť do ľudskej pokožky. „Bioaktívne“ znamená, že sa jedná o formu kolagénu ľudskému telu vlastnému. Peptidy stimulujú bunkovú syntézu a zaisťujú tak tú najefektívnejšiu vnútornú výživu pokožky, ale tiež aj kĺbov, kostí a väzov. Vyskúšajte túto nemeckú kvalitu!

vrásky

Zázračný kolagénový nápoj odporúča 91 % používateliek

Spätná väzba a spokojnosť skutočných užívateliek DermoCollagenu je pre nás veľmi dôležitá. Preto sme sa rozhodli ho otestovať na ženách. Náš unikátny prípravok, ktorý je zameraný špeciálne na ženskú krásu, získal 91 %. Užívateľky si pochvaľovali najmä kvalitnejšie vlasy, nechty a rozžiarenú pleť. Veľkým pozitívom pre nich bola aj skvelá pomarančová chuť. Buďte jednou zo spokojných zákazníčok a vyskúšajte Dermocollagen Provenus! Teraz na eshope Pilulka24.sk za 31,20 €.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach