Štýlové kabáty a bundy

V týchto nás nik neprehliadne!

Aj vy máte už po krk fádnych kabátov a búnd, ktoré sú všetky „na jedno kopyto? Doprajme si osvieženie. Jesenné a zimné módne kolekcie prinášajú mnoho zaujímavých kombinácií, materiálov, farieb, aj nových strihov. Ukážme svoju osobnosť aj v tej najväčšej zime!

kabáty a bundy

Teplo je počas zimných mesiacov základ pohodlia. Nestačí však, aby kabát alebo bunda plnili túto funkciu. Kolekcie kabátov a búnd módnych značiek pre sezónu jeseň/zima 18 umožňuje vykročiť z davu, ukázať svoje ja prostredníctvom vzorov, materiálov a farieb.

kabáty a bundy

Etno, boho, jednoduchosť i umelecké prvky

V kolekciách na blížiacu sa zimu nájdete etno, boho inšpirácie, umelecké vplyvy, hru s materiálmi. Na druhej strane si na svoje prídu i milovníčky jednoduchosti a tlmených vzorov. Chladné mesiace nám umožňujú hrať sa s vrstvami, a tak prinášajú so sebou výzvu kombinovania. Výraznejší kabát môžeme doplniť jednoduchšími ostatnými časťami odevu a výsledkom bude prekvapivý a jedinečný efekt.

kabáty a bundy

Veľa materiálov a vzorov na jednom kabáte

Trendové sú kombinácie úpletu s hrubými materiálmi 50. rokov. Ak takýto kabát doplníme kožušinou alebo má našité džínsové vrecká, rybí vzor alebo káro – žiadny ďalší zimný deň nebude fádnym. Dokonca sa objavujú šatky ako súčasť kabátov, niektoré sú ozvláštnené aj etno strapcami. Prekvapivým momentom sú teplé bundy jednoduchých strihov s kapucňou s ornamentmi v etno štýle. Výrazné farby na čiernom podklade, vzory, ktoré sme vídavali skôr na pyžamách sa dostávajú na tej najvrchnejší zimný odev.

Zimné kimoná a geometrické zvery

Východnú kultúru stále pripomínajú kabátové kimoná previazané hrubými opaskami. Na nich kraľujú zemitejšie farby a najrôznejšie vzory. Kvetinové však už zamávali na odchod, prím hrajú rôzne geometrické tvary a zvieracie vzory riešené v geometrických podobách. Príjemné na pohľad i na nosenie sú bundy s umelou kožušinou zvnútra. Môžete si zvoliť elegantné, ale aj športové – podľa potreby. Kožušinka nemusí byť len biela, objavuje sa v najrôznejších netypických farbách, fialovej, modrej či žltej.

-sz-

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach