David Gandy opäť na scéne

Ako model, ale aj ako autor novej kolekcie! Nechajme sa inšpirovať!
Svetoznámy topmodel David Gandy nie je len šarmantným a charizmatickým mužom. Ukázal, že nemá problém ani s navrhovaním módnych kolekcií. Jeho najnovšia kolekcia má názov David Gandy for Autograph a predstavuje spodnú a nočnú bielizeň pre pánov. Nechajme sa inšpirovať a pripravme pre nášho partnera, syna, či otca príjemné prekvapenie.

David GandyPo roku opäť a ešte viac
David Gandy po prvýkrát navrhol kolekciu spodnej bielizne pre značku MARKS&SPENCER pre rokom. Pri príležitosti tohto výročia pripravil úplne novú kolekciu a okrem spodnej bielizne predstavuje aj príjemnú a pôsobivú nočnú bielizeň. Kolekcia pozostáva z celkovo dvadsať tri prémiových kusov bielizne a je originálna nielen vzhľadom, ale aj použitými materiálmi.

Z najkvalitnejšej bavlny
Každý kus bielizne – či už nočnej alebo spodnej – je vyrobený z kvalitného materiálu, najčastejšie z bavlny SUPIMA®, ktorá je považovaná za najkvalitnejšiu bavlnu vôbec. Aká to je bavlna? PIMA bavlna je prírodné vlákno rastlinného pôvodu. Je to vysoko kvalitný druh americkej bavlny, ktorá má extra dlhé a jemné vlákna. Rozdiel medzi klasickou 100% bavlnou a bavlnou SUPIMA rozpoznáme na prvý pohľad či dotyk. Je totiž neuveriteľne hladká, tenká, ľahučká a zároveň veľmi pevná. Má nielen luxusný vzhľad, ale aj dlhšiu trvácnosť. Veľmi rýchlo sa prispôsobí telu. Je to jediná bavlna, ktorá má svoju vlastnú ochrannú známku SUPIMA. Táto známka sa prideľuje iba výrobkom, ktoré sú vyrobené zo 100% americkej PIMA bavlny. Z tohto materiálu sa vyrába aj kvalitné oblečenie pre najmenších.

Ohromený a hrdý
A čo hovorí o svojej novej kolekcii sám jej autor a predvádzač? „Bol som ohromený úspechom mojej prvej kolekcie spodnej a nočnej bielizne a neskôr i kolekcie plaviek,” povedal na margo jej uvedenia David Gandy. „Som nesmierne hrdý, že môžem uviesť ďalšiu prémiovú kolekciu, v ktorej sa zameriavam na štýl, kvalitu materiálov a to, že tieto kúsky dokonale sadnú,” dodal.

Zamerané na detail a kvalitu
Všetky časti kolekcie svetového topmodela sú vytvorené s dokonalým dôrazom na detail a spracovanie. Z farieb dominujú v sezóne JESEŇ/ZIMA 15 populárne farby ako baklažánová i odtiene modrej. Už na prvý pohľad zaujmú trenírky s čiernobielym vzorom a rovnako i pyžamo z tejto kolekcie bude určite veľmi vhodným darčekom. Samozrejme, novú kolekciu spodnej a nočnej bielizne David Gandy for Autograph jeseň/zima 2015  kúpime aj v predajniach na Slovensku.

David Gandy

Kto je David Gandy?
Anglický topmodel, ktorý sa narodil 19. februára 1980 sa stal slávnym vďaka kampaniam talianskych návrhárov Dolce & Gabbana. Gandy ich a aj verejnosť upútal svalnatou mužnou postavou, ktorá vynikala spomedzi vychudnutých modelov. Čoraz širšiu skupinu fanúšičiek a fanúšikov si buduje aj vďaka blogu, ktorý píše pre britský Vogue magazín a recenzie automobilov, ktoré mu uverejňuje časopis GQ. O životnom štýle pre mužov zase píše v denníku Telegraph. Podieľa sa na mnohých charitatívnych projektoch.

-sz-

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach