Vychutnávajte si život bez bolesti

Každý ten pocit už určite niekedy zažil. Na stole tanier s fantastickým jedlom. Slinky sa zbiehajú a človek sa teší, že si pochutná. Až do momentu, kedy si jedlo vloží do úst a pocíti nepríjemnú bolesť. Každé sústo totiž bolí, ťažko sa prehĺta, na rozhovory už ani človek nemá chuť. Ústna dutina je totiž plná bolestivých aftov, k jednému pribúda ďalší. Sú ako otvorené ranky a ľahko sa do nich prenesie infekcia. Afty sú rozšírený a naozaj nepríjemný problém. Našťastie sa mu dá účinne pomôcť

Čo sú afty?

Afty sú malé pľuzgieriky, ktoré sa tvoria na sliznici ústnej dutiny. Dodnes sa presne nevie, prečo vznikajú. To však nemení nič na veci, že každodenný život dokážu poriadne znepríjemniť. Prvýkrát sa zvyknú objaviť medzi desiatym a dvadsiatym rokom života. Následne sa zvyknú objavovať opakovane.

Faktory, ovplyvňujúce výskyt:

  • Stres
  • Oslabená imunita
  • Dedičnosť
  • Nevhodné zubné pasty (s obsahom laurylsilfátu)
  • Nadmerná konzumácia citrusov, čokolády a žuvačiek

Ako si poradiť s aftami?

Užívanie vitamínov a probiotík rozhodne patrí k preventívnym opatreniam. Ak už ale afty máte, treba to riešiť ihneď. Oralmedic je ochranný roztok, ktorý funguje jednoducho, rýchlo a okamžite. Stačí pár sekúnd a bolesť spôsobená aftom je preč.

aftyOralmedic dopomôže k úľave

Oralmedic obsahuje klinicky testovanú patentovanú zložku HybenX, ktorá preukázateľne zastaví bolesť a urýchľuje hojenie. Účinný roztok stačí aplikovať jednorázovo. Nie je nutné používať žiadne utišujúce lieky.

Ako postupovať?

  • Aplikujte Oralmedic podľa návodu.
  • Po aplikácii Oralmedicu sa na afte sa objaví biely povlak. Ten je dôkazom, že kritické miesto bolo ošetrené správne. Po aplikácii je nevyhnutné ústa dôkladne vypláchnuť vodou.
  • Hojivý proces začína okamžitou úľavou od bolesti a aftu sa zbavíte do 3-5 dní.

Po aplikácii tyčinky Oralmedic budete mať pocit, akoby ste afty v ústach ani nikdy nemali.
K zníženiu tvorby aft sa odporúča zvýšený príjem kyseliny listovej, železa, zinku v podobe kapusty, zeleniny, paradajkok a podobne.

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach