Bouillabaisse

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na Bouillabaisse:

tri druhy ryb (losos, treska, vlk), čerstvý fenikel, celé paradajky v plechovke, cibuľa, šafrán, kurkuma, kôpor, citrón, cesnak, rybací bujón, rybacia omáčka, olivový olej

Postup:

Na olivovom oleji orestujeme cibuľu, fenikel, pridáme štipku šafránu, kurkumy a zalejem rybacím vývarom. Pridáme soľ, čierne korenie, rybaciu omáčku, paradajky v plechovke (prerezané na polovičku, vrátane šťavy). Očistené rybacie mäso nakrájame na väčšie kusy, pridáme do polievky a varíme 20 minút. Dochutíme citrónom, cesnakom a kôprom.

Mohlo by vás zaujímať

Kari rybacia polievka

Kari rybacia polievka

40 minútKari rybacia polievka – suroviny ( rozpočet na 1 porciu): filety z tmavej tresky Radoma od Ryba Žilina, 1 PL masla ghee, 1 ČL mletej rasce,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach