40 minút
Bravčová panenka v kuracej kruste – suroviny:
0,5 kg bravčová panenka, 150 g kuracie prsia, 50 g smotana šľahačková, 25 g tekvicové semiačka, soľ, korenie, 75 g mrkva, 75 g petržlen, 50 g cherry paradajky, 50 g reďkovka, 50 g šampiňóny, 75 g brokolica, 50 g špargľa, 1 kg zemiaky, 50 g olivový olej, soľ, korenie
Postup:
Kuracie prsia rozmixujeme spolu so smotanou na jemnú faš, ktorú dochutíme soľou, korením a tekvicovými semiačkami. Bravčovú panenku odblaníme a spolu s kuracou fašou zabalíme do fólie. Mäso pripravujeme v parnej rúre asi 30 minút a zeleninu so zemiakmi 15 minút. Bravčová panenka v kuracej kruste je hotová.
Mohlo by vás zaujímať
Pred podávaním pokvapkáme zeleninu olivovým olejom.