Bravčové kotlety – chalupárska pochúťka

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na Bravčové kotlety – chalupárska pochúťka :

4 bravčové kotlety, trochu oleja,1 väčšiu cibuľu, trochu hladkej múky, prerastená slaninka, cesnak, soľ, čierne korenie, voda.

Postup:

Bravčové kotlety naklepeme, pomúčime, sprudka opečieme na oleji, pridáme pokrájanú slaninku a cibuľku, spolu ešte popražíme, okoreníme, posolíme, pridáme rozotretý cesnak, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Podávame s opečenou slaninkou, nakrájanou do hrebienka,  s opekanými zemiakmi a so šalátom.

Mohlo by vás zaujímať

Krehké bravčové kotlety

Krehké bravčové kotlety

30 minútSuroviny na krehké bravčové kotlety (rozpočet pre 4 porcie): 4 bravčové kotlety, 4 lyžice majonézy, 2 cibule, korenie, soľ, nastrúhaný parmezán na posypanie Postup: Kotlety… Čítaj ďaľej

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach