Citrónový krém

Doba prípravy 45 minútNáročnosť

Suroviny na citrónový krém:

500 ml vody, 250 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového pudingu, 3 polievkové lyžice citrónovej šťavy, 1 polievková lyžica citrónovej kôry

Postup:

Vo vode vymiešame cukor a vanilkový puding. Uvaríme do tuhšej kozistencie. Po odstavení zo sporáka, vmiešame citrónovú šťavu a citrónovú kôru.

Mohlo by vás zaujímať

Ananásovo-citrónová marmeláda

Ananásovo-citrónová marmeláda

15 minútAnanásovo-citrónová marmeláda – suroviny: 100 g dužiny z citrónov (asi 4 citróny), 900 g ananásu nakrájaného na kúsky (cca 4 menšie ananásy), 750 g želírovacieho… Čítaj ďaľej

Zvyknem po vychladnutí vmiešať vyšľahanú šľahačku a podávať v miskách s dlhými piškótami.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach