Domáce bakerolls

Doba prípravy 18 minútNáročnosť

Suroviny na domáce bakerolls ( rozpočet pre 4 osoby):

4 rožky, cca 1-2 dni staré

Na cesnakovo-syrovú príchuť:

5 PL olivového oleja

1/4 ČL sušeného cesnaku

1/4 ČL soli

+ 1/2 PL nastrúhaného parmezánu na posypanie

Domáce bakerolls
Domáce bakerolls

Na pizzovú príchuť:

4 PL olivového oleja

1 PL kečupu

1/4 ČL sušeného cesnaku

1/4 ČL soli

1/2 PL nastrúhaného parmezánu

sušené bylinky na posypanie (rozmarín, provensálske bylinky, oregáno…)

Čas prípravy: 10 minút + pečenie cca 6-8 minút

Postup:

Rožky nakrájajte na kolieska hrubé cca 3 mm a rozložte ich na plech. Zmiešajte suroviny na vami zvolenú príchuť a kolieska ňou potrite. Posypte na jemno nastrúhaným parmezánom resp. bylinkami a pečte cca 6 – 8 minút pri teplote 180 stupňov. Keďže každá rúra pečie inak, pri prvom pečení priebežne sledujte stav a farbu bake rolls-ov, aby príliš nezhnedli, inak budú mať horkastú príchuť.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach