Hermelín grilovaný v chrenovej zemiakovej kaši

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na Hermelín grilovaný v chrenovej zemiakovej kaši:

1 balenie Hermelínu na gril s brusnicovou omáčkou, 4 stredne veľké zemiaky, 4 lyžice čerstvo nastrúhaného chrenu, 30 ml olivového oleja, brusnicová omáčka (súčasť balenia), soľ

Hermelín grilovaný

Postup:

Zemiaky ošúpeme, pokrájame a uvaríme v osolenej vode domäkka. Preložíme do misy a rozmačkáme s nastrúhaným chrenom. Podľa chuti prisolíme. Alobal v strede zľahka potrieme olejom. Postupne naň poukladáme vrstvu zemiakov, hermelíny a znova zemiaky.

Mohlo by vás zaujímať

Hermelín so slivkovou omáčkou

Hermelín so slivkovou omáčkou

20 minútHermelín so slivkovou omáčkou, hrozienkami a tymianom Príprava: 20 minut Suroviny na hermelín so slivkovou omáčkou, hrozienkami a tymianom ( rozpočet na 4 porcie ):… Čítaj ďaľej

Grilujeme 5 minút z každej strany. Hotové hermelíny rozdelíme na taniere a doplníme brusnicovou omáčkou.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach