Jahňacie mäso s hráškom a mletou paprikou

Doba prípravy 60 minútNáročnosť

Suroviny na jahňacie mäso s hráškom a mletou paprikou:

500 g jahňacieho stehna, 2 veľké cibule, 200 g čerstvého hrášku, 50 g masla, 1 čajová lyžička soli, 1 polievková lyžica mletej červenej papriky, voda

Postup:

Mäso nakrájame na malé kocky a opečieme na masle s cibuľkou. Prikryjeme pokrievkou a podusíme asi 10 minút. Potom pridáme soľ, papriku a premiešame. Podlejeme vodou. Nasypeme hrach. Pod odchýlenou pokrievkou varíme asi 45 minút.

Mohlo by vás zaujímať

Grilované jahňacie karé

30 minútSuroviny na grilované jahňacie karé (rozpočet pre 4 osoby): 8 ks jahňacích kotliet, olej, 2 lyžice octu, 1 lyžička sušenej mäty, petržlenová vňať, 2 strúčiky… Čítaj ďaľej

Podávame s varenou ryžou alebo zemiakmi.

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach