Dusený špenát na cesnaku

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na dusený špenát na cesnaku ( rozpočet na prípravu pre 4 osoby ):

500 g čerstvého listového špenátu, 100 ml smotany na varenie, 50 g masla, 1-2 strúčiky cesnaku podľa chuti, soľ a čierne mleté korenie

Postup:

Na rozpálenom masle restujeme najemno nakrájaný cesnak. Pridáme doň čerstvé špenátové listy a ešte krátko restujeme. Následne pridáme smotanu na varenie a všetko spolu podusíme cca 2 minúty. Nakoniec všetko dochutíme soľou a čiernym korením.

Mohlo by vás zaujímať

Katalánsky špenát

Katalánsky špenát

30 minútSuroviny na Katalánsky špenát: 2 zväzky čerstvého špenátu, 2 strúčiky cesnaku, 3 lyžice píniových orieškov, 3 lyžice sušených hrozienok, panenský olivový olej, 4 ks tvrdého… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach