SPÄŤ
Prílohy

Fašírky z čerstvej kapusty

Od: Pavol Cvengroš 1.2.2010
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny:

250 g kapusty, 300 g hladkej múky, 1 čajová lyžička soli, 100 g škvarkov, 1 vajíčko, mlieko podľa potreby

Fašírky z čerstvej kapusty

Postup:

Kapustu nastrúhame na rezance a povaríme 4 – 5 minút. Do misy si zatiaľ prichystáme soľ s múkou, pomleté škvarky. Pridáme dobre odkvapkanú kapustu, vajíčko a trochu mlieka (asi 50 ml). premiešame. Ak sa nám zdá cesto husté, po polievkových lyžiciach pridávame mlieko. Cesto má byť tuhšie -asi ako veľmi tuhý puding. Vytvarujeme z neho malé fašírky, ktoré opečieme na panvici z oboch strán. Podávame teplé s pivom.

Silvia Bodláková

womangalérie VŠETKY