Fazuľkové struky so strúhankou a saturejkou

Doba prípravy 20 minútEnergia: 150 kcal.Náročnosť

Energetická hodnota jednej porcie: 150 kcal

Suroviny (rozpočet na 4 porcie):

1/4 kg zelených fazuľových strukov, 1/4 kg žltých fazuľových strukov, 2 polievkové lyžice masla, 1 polievková lyžica strúhanky, 1/2 zväzku saturejky, soľ, mleté korenie, cesnak

Postup:

Saturejku umyjeme a posekáme nadrobno. Umyjeme fazuľu, očistíme a uvaríme v slanej vode tak, aby nebola celkom mäkká a pokrájame ju na asi 3 cm dlhé kúsky. Speníme maslo, opražíme na ňom fazuľové struky a ochutíme soľou, korením a cesnakom. Nakoniec primiešame saturejku a strúhanku

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach