35 minút
Suroviny na Insalata Veneziana:
pripravíme si pizzové cesto podľa Vincenza, olivový olej, 1 ľadový šalát, 250 g cherry rajčín, 250 ml majonézy, 2 PL medu, 1 viazanička čerstvej bazalky, okrúhle formičky na pečenie s priemerom asi 10-15 cm
Postup:
Pripravené pizzové cesto od Vincenza zoberieme a vložíme do vopred vymastených okrúhlych formičiek na pečenie. Dáme piecť pri 180 ºC do zlatista. Šatát očistíme, pokrájame na rovnomerné kúsky, pridáme pokrájané paradajky a všetko spolu dáme do jednej misy. Premiešame. Pripravíme si dressing. Majonézu ochutíme medom a pridáme posekanú čerstvú bazalku. Upečené cesto vyklopíme z formičiek, naplníme pripraveným šalátom a jemne polejeme dressingom.
Dobrú chuť !!!
Autor: Vincenzo Miele