SPÄŤ
Jedlá bez mäsa

Karfiolové fašírky s Tofu

Od: Henrieta Karabova 30.5.2014
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny:

1 väčší karfiol, 1 nastrúhaný syr Tofu – údený, 3 vajcia, 4 lyžice hrubej múky, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice bylinkového korenia (bazalka, majorán, koriander, oregano, petržlenová vňať…), 1 lyžičku vegety, soľ, mleté čierne korenie, tuk na opekanie
Karfiolové fašírky s Tofu

Postup:

Karfiol rozoberieme na ružičky a predvaríme do polomäkka. Vyberieme ho a roztlačíme, aby zostali menšie kúsky. Po vychladnutí pridáme múku, rozšľahané vajcia, Tofu, pretlačený cesnak, soľ, posekané bylinky, dochutíme soľou a korením a dobre premiešame. Zo zmesi formujeme menšie fašírky a opekáme na rozohriatej panvici. Podávame s opekanými zemiakmi a tatárskou omáčkou, alebo so zeleninovým šalátom.

Save

Save

womangalérie VŠETKY