Lasagne z baklažánu a tuniaka

Doba prípravy 45 minútNáročnosť

Suroviny na lasagne z baklažánu a tuniaka:

3 konzervy tuniaka v olivovom oleji, 1 baklažán, 2 veľké paradajky, 50 g parmezánu, 1 hrsť pažítky, 1 lyžica horčice, olivový olej, čierne korenie, soľ

Lasagne z baklažánu a tuniaka

Postup:

Tuniaka sceďte a odložte bokom. Baklažán a paradajky nakrájajte na tenké plátky a poukladajte na vymastený plech na pečenie. Pečte asi 20 minút pri teplote 170 °C, vyberte a odložte bokom.

Mohlo by vás zaujímať

Tuniakové karbonátky

Tuniakové karbonátky s avokádovým dipom

45 minútSuroviny na Tuniakové karbonátky: 1 kg tuniaka z konzervy, ktorého scedíme zo šťavy, 1 zväzok jarnej cibuľky, 50 g strúhaného zázvoru, 5 strúčikov cesnaku, 4… Čítaj ďaľej

Tuniaka a horčicu vymiešajte v miske. Nakrájajte syr parmezán. Na ďalší plech rovnomerne rozložte lístkové cesto a  poukladajte naň vrstvu baklažánu, syra, paradajok a tuniaka. Tento krok opakujte ešte dvakrát a dajte piecť do rúry na 10 minút pri teplote 170 °C.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach