Paradajková praženica

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Paradajková praženica – suroviny:

2 veľké paradajky, 3 vajíčka, 1 čajová lyžička posekanej petržlenovej vňate, 1 polievková lyžica masla, medzi prsty soli, medzi prsty mletého čierneho korenia

Postup:

Na masle udusíme na štvrťky nakrájané paradajky asi 10 minút. V miske si rozmiešame vajíčka s ostatnými surovinami a za stáleho miešania vlejeme do paradajok. Varíme do požadovanej hustoty.

Mohlo by vás zaujímať

Francúzska omeleta s pažítkou – ako ju vykúzliť?

Aj vy patríte k tým, ktorí si radi pochutnajú na dobrom jedle, ale nechú stráviť celé hodiny pri sporáku? Ak áno, skúste svojim najdrahším vykúzliť… Čítaj ďaľej

Podávame na tanieri spolu s tmavým pečivom.

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach