50 minút
Plnený kaleráb – suroviny:
8 mladých kalerábov, 40 g oleja na pekáč, 200 g paradajok
Plnka: 20 g oleja, 20 g cibule, 200 g hríbov, soľ, mleté čierne korenie, 2 vajíčka
Postup:
Umyté a očistené kaleráby vydlabeme malou lyžičkou a naplníme plnkou z hríbov. Pekáč vymastíme, poukladáme naň posekané vnútro z kalerábov, umyté rozštvrtené paradajky, naplnené kaleráby a upečieme do ružova.
Mohlo by vás zaujímať
Plnka: Očistenú a pokrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme očistené, umyté a pokrájané hríby, osolíme, okoreníme a prikryté udusíme. K mäkkým hríbom primiešame vajíčka a miešame, až kým nezhustnú. Podávame so zemiakovou kašou.