15 minút
Zdravotné benefity pohánky netreba predstavovať. Je prirodzene bezlepková, obsahuje komplexné bielkoviny a sacharidy, vlákninu a bohato sú v nej zastúpené aj minerálne látky a celý rad vitamínov. Preslávená je aj vďaka bohatému obsahu rutínu, ktorý pomáha zvyšovať pružnosť ciev pri žilových ochoreniach.
Ak ste ešte pohánku vo forme RAW-Pohánkovej kaše na raňajky neskúšali, odporúčame urobiť tak čo najskôr. Verím, že si na tejto kaši pochutíte.
Suroviny na RAW-Pohánková kaša:
250 g pohánky, 3 banány, Agáve sirup
Postup:
Pohánku preberieme a namočíme do vody počas celej noci. Ráno pohánku scedíme, dáme do mixéra, pridáme očistené banány a všetko poriadne zmixujeme na kašu. Takto pripravíme výborné raňajky. RAW-Pohánková kaša je vhodnou voľbou:-)
Autor: Zuzana Nosková