RAW-Pohánková kaša

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

RAW-Pohánková kaša

Zdravotné benefity pohánky netreba predstavovať. Je prirodzene bezlepková, obsahuje komplexné bielkoviny a sacharidy, vlákninu a bohato sú v nej zastúpené aj minerálne látky a celý rad vitamínov. Preslávená je aj vďaka bohatému obsahu rutínu, ktorý pomáha zvyšovať pružnosť ciev pri žilových ochoreniach.

Ak ste ešte pohánku vo forme RAW-Pohánkovej kaše na raňajky neskúšali, odporúčame urobiť tak čo najskôr. Verím, že si na tejto kaši pochutíte. 

Suroviny na RAW-Pohánková kaša:

250 g pohánky, 3 banány, Agáve sirup

Postup:

Pohánku preberieme a namočíme do vody počas celej noci. Ráno pohánku scedíme, dáme do mixéra, pridáme očistené banány a všetko poriadne zmixujeme na kašu. Takto pripravíme výborné raňajky. RAW-Pohánková kaša je vhodnou voľbou:-)

Autor: Zuzana Nosková

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach