30 minút
Suroviny:
1/4 šálky kuracieho vývaru, 1 menší olúpaný a na kocky nakrájaný baklažán, 1/2 šálky rozmanitých húb, 4 tamarillo, 1 červená, žltá alebo oranžová paprika, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL čerstvej nasekanej bazalky, 1 PL nasekaného čerstvého oregána, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti, 2 PL strúhaného parmezánu
Postup:
Zmiešajte kurací vývar, baklažán, tamarillá, huby, papriku, cesnak a bylinky vo veľkej panvici. Priveďte k varu. Plameň stiahnite a varte na miernom ohni čiastočne zakryté približne 30 minút alebo pokiaľ zelenina nie je mäkká. Osoľte a okoreňte podľa chuti. Servírujte posypané strúhaným parmezánom.