Pečené zemiaky s čiernym korením

Doba prípravy 50 minútEnergia: 278 kcal.Náročnosť

Suroviny na pečené zemiaky s čiernym korením:

750 g zemiakov, 80 g masla, 1/2 lyžičky soli, 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia

Postup:

Umyté zemiaky očistíme, pokrájame a rovnomerne premiešame s rozpusteným maslom. Zemiaky navrstvíme do pekáča osolíme a okoreníme. Pečieme v predhriatej rúre.

Mohlo by vás zaujímať

prílohy

Pečené zemiaky – najlepšie prílohy k steaku

30 minútNebudeme si klamať – steaková sezóna je celý rok! Čoraz častejšie sa však teraz budeme z tepla kuchyne premiestňovať na záhrady a terasy a organizovať… Čítaj ďaľej

1 porcia: 1165 kJ / 278 kcal

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach