Jogurtový dip s bryndzou

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na jogurtový dip s bryndzou:

125 g bryndze , 400 ml hustého tučného jogurtu, 1 PL majonézy, 2 PL posekanej pažítky, 1 PL posekaného kôpru, 1 PL posekanej petržlenovej vňate, ½ strúčiku cesnaku, soľ, mleté biele korenie

https://www.shutterstock.com

Postup:

Suroviny zmiešame a necháme 30 minút vychladnúť v chladničke. Dipom prelejeme napríklad varené kuracie mäso, varený hovädzí jazyk alebo vajíčko na tvrdo, všetko pokrájané na 5 mm pásiky.

Mohlo by vás zaujímať

prílohy

Pečené zemiaky – najlepšie prílohy k steaku

30 minútNebudeme si klamať – steaková sezóna je celý rok! Čoraz častejšie sa však teraz budeme z tepla kuchyne premiestňovať na záhrady a terasy a organizovať… Čítaj ďaľej

Rovnako je jogurtový dip s bryndzou vynikajúci k pečeným zemiakom alebo hranolkám. Podávame s potočnicou lekárskou (dá sa nahradiť listovým šalátom) a cherry paradajkami.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach