Cestoviny s Olomouckými tvarůžkami

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na cestoviny s Olomouckými tvarůžkami:

100 g  Olomouckých tvarůžkov

cestoviny penne

olúpané celé rajčiny v konzerve

feferónka

ligurček

olivový olej

soľ

Postup:

Cestoviny uvaríme  podľa návodu na obale. Na panvici rozohrejeme 2 lyžice olivového oleja, na ňom opečieme feferónku, ktorú sme nakrájali na kolieska, pridáme rajčiny z konzervy a premiešame. Šťavu redukujeme na miernom plameni približne 10 minút. Pridáme za hrsť nasekaného ligurčeka a mierne osolíme. Do panvice pridáme uvarené cestoviny, všetko premiešame a nakoniec posypeme posekanými tvarůžkami. Premiešame, už nevaríme.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach