Palacinky à la Loštice

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na Palacinky à la Loštice:

½ litra mlieka, 2 vajcia, 200 g polohrubej múky, 300 g Olomouckých tvarůžkov, kečup, ligurček, olej, soľ

Palacinky à la Loštice
Palacinky à la Loštice

Postup:

Vajce rozšľaháme s mliekom a múkou a mierne osolíme. Palacinkové cesto lejeme na vymastenú panvicu a po obidvoch stranách opečieme. Ihneď po vybratí z panvice palacinku potrieme kečupom, posypeme nasekaným ligurčekom, položíme na ňu tyčinku tvarůžka a zabalíme. Takto pripravené palacinky naukladáme do pekáča, ktorý sme vymastili masťou, a v horúcej rúre zapečieme.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach