Škvarková nátierka s rascovými tvarúžkami

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na škvarkovú nátierku s rascovými tvarúžkami:

250 g škvariek

200 g Olomouckých tvarůžkov – Kousky s kmínem

150 g kyslej kapusty

1 väčšia cibuľa

1 lyžica horčice

1 lyžička drvenej rasce

rascovými tvarúžkami
Škvarková nátierka s rascovými tvarúžkami

Postup:

Tvarůžky a škvarky zomelieme najemno v mlynčeku na mäso. Odporúčame najprv spracovať tvarůžky a až potom škvarky, pretože škvarky so sebou stiahnu zbytky tvarůžkov a mlynček sa vám bude lepšie čistiť.

Pridajte pokrájanú kyslú kapustu, cibuľu nakrájanú na kocôčky, rascu a horčicu. Dobre premiešajte a natrite na čerstvý chlieb.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach