30 minút
Suroviny na letné truffle:
200 g čerstvých umytých jahôd, 20 ks detských piškót, 1 balíček Pudingu Originál s jahodovou príchuťou, 500 ml mlieka, 40 g cukru, 200 ml smotany na šľahanie, 1 balíček vanilínového cukru, 50 g mandľových lupienkov
Ešte potrebujeme:
cukrárske vrecko, teflonovú panvicu
Postup:
Na prípravu truffle nakrájame jahody na štvrtky a rozdelíme spoločne s piškótami do pohárov. Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním jahody a piškóty. Necháme vychladnúť. Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov. Nakoniec posypeme mandľovými lupienkami opraženými na teflonovej panvici bez tuku.
Mohlo by vás zaujímať
Doba prípravy: asi 15 minút
Počet porcií: 4