Letné zeleninové ragú

Doba prípravy 35 minútNáročnosť

Suroviny na letné zeleninové ragú:

2 PL extra panenského olivového oleja, 100 g póru, 80 g mrkvy, ½ ČL nasekaného rozmarínu, 1 PL paradajkového pretlaku, 390 g krájaných paradajok, 800 ml vody, 800 g uvarenej červenej fazule, 1 PL Podravky ochucovadla, 4  plátky, pancetty, 8 ks cherry paradajok, soľ, korenie

Postup:

Na zohriatom oleji osmažíme nakrájaný pór, mrkvu a rozmarín. Dusíme na miernom ohni, pokiaľ zelenina nezmäkne. Pridáme paradajkový pretlak a necháme zovrieť. Neskôr vmiešame krájané paradajky a zalejeme trochou vody. Privedieme do varu. Po 10 minútach pridáme vodu (asi 800 ml), uvarenú fazuľu a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla. Necháme zovrieť a po 5 minútach odstavíme z ohňa.

Mohlo by vás zaujímať

Cestoviny s klobáskovým ragú

Cestoviny s klobáskovým ragú

25 minútEnergia: 638 kcal.1 porcia obsahuje: 2671 joulov (638 kalórií) Suroviny na Cestoviny s klobáskovým ragú (rozpočet pre 4 osoby): 3 lyžice soli, olej, 400 g cestovín … Čítaj ďaľej

Odoberieme 2 šálky polievky a rozmixujeme elektrickým mixérom do hladka. Odobranú polievku vylejeme späť do rozmixovanej polievky a pomiešame. Ak je to potrebné, osolíme a okoreníme. Pancettu nakrájame na prúžky a dozlatista opražíme na oleji. Polievku ozdobíme paradajkou, opraženou pancettou a podávame s chlebom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach