Cannelloni plnené tuniakom

Doba prípravy 15 minútEnergia: 550 kcal.Náročnosť

Energetická hodnota 1 porcie: 550 kcal

Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ):

12 plátkov lasagní, 2 x 160 g tuniaka v olivovom oleji, 50 g kapár, 2 natvrdo uvarené vajcia, 50 g syra Ricotta, 2 strúčiky cesnaku, 500 g paradajkového pyré, 2 PL extra panenského olivového oleja, 1 chili paprička, strúhanka, soľ

Postup:

V osolenej vode uvaríme lasagne a na plátne ich necháme osušiť. V mise si pripravíme zmes z tuniaka, kapár, vajíčok a Ricotty. Dôkladne premiešame a zmesou naplníme lasagne, které stočímeme do roliek. Na panvici opečieme cesnak, pridáme paradajkové pyré, chilli a podľa chuti dosolíme. Varíme pozvoľne 20 minút. Väčšiu časť zmesi nalejeme do zapekacej misy a naskladáme do nej rolky z lasagní. Potom prelejeme zvyškom omáčky. Posypané strúhankou pečieme v rúre asi 20 minút.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach