Cestoviny fettuccine s aljašským lososom

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na fettuccine s aljašským lososom (rozpočet pre 4 osoby):

3 ks aljašského lososa, 0,5 kg cestovín fettuccine, 0,08 l olivového oleja, 0,01 kg šalotky, 0,01 kg bazalky, 0,05 l bieleho vína, smotana na šľahanie, soľ, mleté čierne korenie, tabasco

Fettuccine s aljašským lososom

Postup:

Cestoviny fettuccine uvaríme v slanej vode. Uvarené cestoviny scedíme. Šalotku orestujeme, zalejeme bielym vínom, pridáme lososa, bazalku, soľ, korenie, tabasco a zjemníme smotanou. Do omáčky zamiešame hotové, uvarené cestoviny. Podávame. Dobrú chuť!

Mohlo by vás zaujímať

Farfalle s morčacím mäsom

15 minútSuroviny na farfalle s morčacím mäsom (rozpočet pre 4 porcie): Pesto: 1 hrsť orechov 3 hrste čerstvej bazalky (zopár lístkov si odložíme na ozdobu) 50 g… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach