Cestoviny s pikantnou omáčkou

Doba prípravy 45 minútNáročnosť

Suroviny:

150 g oravskej slaniny, 2 veľké cibule, 4 strúčiky cesnaku, 1 veľká paprika, 4 paradajky, 250 g uvareného údeného mäsa, 2 polievkové lyžice oleja, 1 väčšiu chilli papričku, 500 g väčších cestovín

Cestoviny s pikantnou omáčkou

Postup:

Všetky suroviny okrem cestovín nakrájame na malé kúsky. Na oleji orestujeme cibuľu s cesnakom, pridáme papričku a slaninu. Dobre premiešame a pridáme všetky ostatné suroviny. Necháme podusiť asi 15 minút. Za ten čas si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Podávame na hlbokom tanier ozdobené lístkami bazalky. 

Silvia Bodláková

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach