Hubové canneloni

Doba prípravy 40 minútNáročnosť

Suroviny na hubové canneloni:

200 g húb, 60 g sušených paradajok naložených v oleji, 150 g ovčieho syra, 150 g bylinkového syra, tymian, 12 kusov canneloni, 1 strúčik jemne nasekaného cesnaku, 300 ml vývaru, 200 g crème fraîche, 150 g nastrúhaného syra, soľ, mleté čierne korenie

Hubové canneloni

Postup:

Huby, rajčiny a ovčí syr nakrájame na jemné kúsky, zmiešame s čerstvým syrom a dochutíme tymianom a korením. Zmesou naplníme canneloni a dáme do nákypovej formy.

Mohlo by vás zaujímať

Cestoviny penne s paradajkovou omáčkou

25 minútSuroviny na Cestoviny penne s paradajkovou omáčkou: 400 g cestovín penne, 1,2 kg paradajok, 3 lyžice olivového oleja, 6 strúčikov cesnaku,  1 lyžica čerstvého posekaného… Čítaj ďaľej

Vývar zmiešame s crème fraîche, cesnakom a dochutíme soľou a korením. Omáčku nalejeme na canneloni, posypeme syrom a nákyp upečieme do zlatista.

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach